Ένας άλλος κόσμος: άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Μόλις κυκλοφόρησε η ελληνική αφίσα της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος», σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις 17 Δεκεμβρίου. Τον σχεδιασμό της αφίσας έκανε η Kommigraphics Design Studio. Παράλληλα, το νέο τρέιλερ της ταινίας είναι ήδη στον «αέρα».

«Ένας άλλος κόσμος» μέσα από τον φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που, like it or not, μας έδωσε το 2012 με το ΑΝ την εμπορικότερη ταινία των τελευταίων ετών!

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους που εκτυλίσσεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα.

Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα «ο Έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».

Ένα πολυεθνικό καστ από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους με εξέχοντα επικεφαλής τον J.K.Simmons, ο οποίος πέρσι βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Παραγωγή: Plus Productions S.A.

Συμπαραγωγή: Alpha, Aegean Airlines και ΟΤΕ TV

Παραγωγός: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Chris Papavasiliou – Dorothea Paschalidou    

Η ταινία βγαίνει στις 17 Δεκεμβρίου σε διανομή της Village Films. Στο εξωτερικό θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Worlds apart».

Δείτε παρακάτω το νέο trailer της ταινίας