Έτοιμο το trailer του Νοτιά!

Πέρασαν κιόλας 12 χρόνια από την τεράστια επιτυχία της «Πολίτικης Κουζίνας»! Ένα πολιτιστικό φαινόμενο που παραμένει ακόμη στην κορυφή ως η πιο εμπορική ταινία της τελευταίας εικοσαετίας, με 1,3 εκατομμύρια εισιτήρια, 8 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και διεθνή διανομή σε 40 χώρες. Είχε έρθει λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για τον Τάσο Μπουλμέτη να επιστρέψει στις ταινίες μεγάλου μήκους. Η νέα ταινία του, μια γλυκόπικρη κωμωδία με φόντο την ταραγμένη Ελλάδα από το 60 μέχρι τη δεκαετία του 80, αφηγείται μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης μέσα από τη ματιά του Σταύρου, ενός ρομαντικού νέου, που ωριμάζει με εφόδια την ιστορία, τους μύθους, τις προσδοκίες και τα όνειρα μιας ολόκληρης χώρας.

Μυρίζει νοσταλγία και ρομαντισμό και όλα αυτά που μαγνητίζουν μεγάλη μερίδα θεατών. Τη μουσική βέβαια υπογράφει και πάλι η Ευανθία Ρεμπούτσικα. Η ταινία, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, βρίσκεται στο στάδιο του post production και μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το trailer. Ας πάρουμε μια ιδέα εν αναμονή…

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης

Παίζουν: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος, Φοίβος Ταραμπίκος και η Zωζώ Σαπουντζάκη σε έναν καταλυτικό για την πλοκή της ταινίας ρόλο.

Η ταινία βγαίνει στις 14 Δεκεμβρίου σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Στο παρακάτω link η σελίδα της ταινίας στο Facebook

https://www.facebook.com/notias.film/videos/vb.1653279911555440/1685214711695293/?type=2&theater