Lily

H Lily είναι 24 ετών και κατάγεται από το Ταταρστάν της Ρωσίας. Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Το καλοκαίρι διακρίθηκε στο διαγωνισμό ομορφιάς του γνωστού πρακτορείου Elegance όπου αναδείχτηκε Summer Symbol 2011. Αγαπάει το χορό, τον κινηματογράφο και το internet.

Πως είναι το συναίσθημα μιας νικήτριας διαγωνισμού ομορφιάς;

Να πω την αλήθεια πριν το διαγωνισμό δεν περίμενα ότι θα βγω πρώτη. Είχα όμως πολύ θετική ενέργεια εκείνη τη μέρα και την ώρα του διαγωνισμού ο κόσμος μου μετέφερε έντονα τον ενθουσιασμό του κάνοντάς με να πιστεύω οτι θα πήγαινά καλά. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και από τα καλύτερα που έχω νιώσει. Οφείλω όμως να πω πως όλα τα κορίτσια ήταν όμορφα και εύχομαι στο μέλλον όλες να γευτούν αυτή τη χαρά σε ανάλογους διαγωνισμούς.

Είναι εύκολο να ζεις και να εργάζεσαι μακριά από τη χώρα σου;

Είναι αρκετά δύσκολο, θέλει πολύ θέληση και υπομονή. Πρέπει να μάθεις σε ένα τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτό που ξέρεις και να μάθεις μια καινούργια γλώσσα. Τον πρώτο καιρό ήταν και το δυσκολότερο μέρος, όμως με πολύ προσπάθεια όλα γίνονται. Με βοήθησε πολύ το internet με τις πληροφορίες του και η αγάπη μου για την Ελλάδα.

Περιέγραψέ μου τον εαυτό σου με τρεις λέξεις.

Δυσκολόπιστη, καλοπροαίρετη, ονειροπόλα. 

Αν κέρδιζες ένα μακρινό ταξίδι που θα ήθελες να πας;

Σίγουρα σε ένα εξωτικό νησί. Θα ήθελα να δω κάτι που δεν έχω δει ξανά και όπως γνωρίζεις το κλίμα της Ρωσίας είναι τελείως διαφορετικό. 

Ποιό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας άνδρας σε μια γυναίκα;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερη πράξη από αυτή της απιστίας. Και δεν ξέρω αν μπορώ να τη συγχωρήσω, τουλάχιστον στην αρχή. Σίγουρα με το καιρό τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα διαγραφεί τελείως από μέσα μου.

Οι άνδρες ή οι γυναίκες είναι πιο ρομαντικοί/-κές;

Η δική μου άποψη είναι πως οι γυναίκες είναι πιο ρομαντικές. Ίσως η ωριμότητα που έρχεται πιο γρήγορα σε εμάς, ίσως ότι είμαστε πιο ευαίσθητες και το γεγονός ότι δεν έχω εμπειρίες από τους άνδρες για το αντίθετο. 

Ακολουθείς τη μόδα;

Ναι, μ' αρέσει πάρα πολύ. Παρακολουθώ πάντα τις τάσεις και κυκλοφορώ συνέχεια στις βιτρίνες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ξοδεύω μια περιουσία για ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά. Στην καθημερινή μου ζωή κυκλοφορώ με πολύ απλή ένδυση. Αν προσπαθείς να ακολουθείς τη μόδα θα πρέπει κάθε μέρα να είσαι στα μαγαζιά ψωνίζοντας. Αυτό για μένα είναι δυστυχία. 

Έχεις κάποια περίεργη συνήθεια;

Ναι έχω, μ' αρέσει όταν βλέπω ταινίες στο σπίτι ή όταν πίνω καφέ με τις φίλες μου να έχω τα πόδια μου πάνω στην καρέκλα που κάθομαι. Θα μπορούσα κάθομαι έτσι παντού αλλά θα με παρεξηγήσουν οπότε με βλέπουν έτσι μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. 

Υπάρχει κάποιο μυστικό που δεν το ξέρει κανείς παρά μόνο εσύ;

Όχι, και δεν θα υπάρξει ποτέ. Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα. Δεν μ' αρέσει να κρατάω μυστικά γιατί αυτά μπορεί να σου κάνουν κακό, άσε που θέλω και κάποια δεύτερη γνώμη. Σίγουρα δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου με τον καθένα. 

Αγαπάς τα ζώα;

Πάρα πολύ, έχω και ένα σκύλο. Τα ζώα είναι αθώα και δεν καταλαβαίνω αυτούς που δεν τα αγαπούν. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα ασυνήθιστο ζώο, τον ιπποπόταμο. Να φανταστείς ότι πρόσφατα επισκέφτηκα το Αττικό πάρκο για να το δω. 

Έχεις μεθύσει ποτέ σε σημεία να βρεθείς εκτός ελέγχου;

Έχω πιει κάποιες φορές αλλά πάντοτε με μέτρο. Θέλω να ελέγχω τον εαυτό μου και το αλκοόλ δεν βοηθάει σε αυτό.   

Όλοι έχουν μια αποστολή στη ζωή. Ποια νομίζεις είναι η δική σου;

Δεν έχω κάποια ξεκάθαρη απάντηση αυτή τη στιγμή. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να ασχολούμαι επαγγελματικά με το modeling, και αυτό που σίγουρα επιθυμώ είναι να έχω δίπλα μου κάποιον που θα με καταλαβαίνει και θα με στηρίζει. Προς το παρόν τα έχω όλα και είμαι πολύ καλά.

 

Photographer: Nick Zacharopoulos

 

Model: Lily Gizatullina

Models Agency: Elegance Models

Hair styling & Make up artist: Thenia Kourti

Assistant: Vicky Stavrinina

Μαγιό - Εσώρουχα: Βίλλυ

Ρούχα: K.N.S.

Υποδήματα: Πενταύρας

Location: Φωκίδα

Συνέντευξη: Alfa Zita Team

 

Ευχαριστούμε το κατάστηματα εσωρούχων και μαγιό Βίλλυ, υποδημάτων Πενταύρας και ενδυμάτων K.N.S. για την χορηγία.

 


 

Βίλλυ

Κυψέλης 15Αθήνα

Τηλέφωνο: 2108230329

 

Πενταύρας

Κ.Βάρναλη 34-38, Ν.Ιωνία

Τηλέφωνο: 210 2752200


Κ.N.S Women's Clothing

28ης Οκτωβρίου & Σεϊζάνη 2, Ν.Ιωνία

Τηλέφωνο: 210 2799 502

Elegance Models Agency

Βουτάδων 60, Γκάζι

Τηλέφωνο: 210 3412790