El Ardor – Στις φλόγες του έρωτα

Παραγωγή: Αργεντινή – 2014 

Σε συμπαραγωγή με Μεξικό/Βραζιλία/ΗΠΑ/Γαλλία/Ισπανία 

Διάρκεια: 101 λεπτά

Είδος: Δραματική Περιπέτεια  

Σκηνοθεσία: Pablo Fendrik

Πρωταγωνιστούν: Gael García Bernal, Alice Braga, Chico Díaz, Jorge Sesán, Claudio Tolcachir, Julián Tello, Lautaro Vilo, Iván Steinhardt.

Υπόθεση: Ο μυστηριώδης Κάι μοιάζει να έχει ζήσει όλη του τη ζωή μέσα στη ζούγκλα. Σε κάποια περιπλάνηση βρίσκεται μπροστά σε μια φάρμα καλλιέργειας καπνού. Εκεί γνωρίζει τον ιδιοκτήτη Ζουάο και την πανέμορφη κόρη του Βάνια. Την ίδια νύχτα, σε μια επίθεση κακοποιών στο ράντσο, ο Ζουάο σκοτώνεται και η σοκαρισμένη Βάνια απάγεται από τους εισβολείς. Ο Κάι που έχει μείνει κρυμμένος, βάζει στόχο να βρει τους απαγωγείς και να σώσει τη Βάνια. Μια αιματηρή αναμέτρηση μέσα στη ζούγκλα ξεκινά…

Διεθνής συμπαραγωγή και 3η ταινία για τον Αργεντίνο σκηνοθέτη Πάμπλο Φέντρικ, το Κάψιμο, όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος της, διαδραματίζεται στη ζούγκλα γύρω από τον ποταμό Παρανά στα Βόρεια σύνορα της Αργεντινής με τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, εκδίκησης και πάλης του ανθρώπου με την φύση, σύμφωνα δε με τον σκηνοθέτη είναι μια προσπάθεια μεταφοράς του γουέστερν μέσα στη ζούγκλα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κάι κρστά ο δημοφιλέστερος σταρ της Λατινικής Αμερικής Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

Επίσημη Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών 2014.

Διανομή: Strada Films

Στις αίθουσες από 10.03.16