Η Μαρινέλλα με τη Φιλαρμονική της Κέρκυρας

Η Μαρινέλλα ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της, συμπράττοντας μουσικά με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου  Κέρκυρας και πλαισιωμένη από την 60μελή μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης». Η μεγάλη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει κάνοντας μια μουσική αναδρομή στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της.

Ένα δίωρο μουσικό υπερθέαμα με την Μαρινέλλα, τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κοντό και με περισσότερους από 100 συντελεστές επί σκηνής, σε μια παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο!

Τη Δευτέρα 11, την Τρίτη 12 και την Δευτέρα 18 Απριλίου στις 20:30 στο Παλλάς και την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν οι σπουδαιότεροι Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών μέσα από τη μεγαλειώδη φωνή της αγαπημένης μας ερμηνεύτριας. Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενορχηστρωμένες  για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.

Τις ενορχηστρώσεις των κομματιών έχει κάνει ο νεαρός μουσικός Νικόλας Αναδολής ο οποίος έχει, όπως μας δήλωσαν, ενθουσιάσει τη μεγάλη τραγουδίστρια με τις ιδέες του. Να μην ξεχνάμε ότι η Κέρκυρα και η Δυτική Μουσική στην Ελλάδα είναι συνώνυμα οπότε ας αναμένουμε μια γερή «αναμόρφωση» γνωστών τραγουδιών όπως το Καμμιά Φορά και τόσα άλλα. Σύμφωνα με την ίδια «Είναι σημαντικό για εμάς τους καλλιτέχνες, να μπορούμε να παρουσιάζουμε στο κοινό τη δουλειά μας με έναν ανανεωμένο τρόπο. Το να μπορείς να ερμηνεύσεις τα τραγούδια σου με συνοδεία 35 πνευστών οργάνων, μια Φιλαρμονική Ορχήστρα και 60μελή χορωδία, δεν είναι κάτι συνηθισμένο, οπότε, όπως καταλαβαίνετε και για μένα είναι σαν να τα ερμηνεύω για πρώτη φορά. Τεράστια χαρά!»

INFO

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης                                                           

Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς -Νίκος Δημητρόπουλος 

Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά

Ενορχήστρωση: Νικόλας Αναδολής

Παραγωγή: ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - CRICOS

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ:

Δευτέρα 11, Τρίτη 12 και Δευτέρα 18 Απριλίου στις 20:30

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ

Προπώληση: TICKET365.gr 

Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 211 1000 365 

& στα εκδοτήρια- ταμεία του Θεάτρου Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, ώρες 9πμ-9μμ)

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Απριλίου

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ

Προπώληση: www.tch.gr

Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 2310 895.938/9

& στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και στην Πλατεία Αριστοτέλους