ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ ΠΑΕΙ… ΑΠΟΒΑΘΡΑ!

Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ προτείνει χαλαρές φθινοπωρινές βραδιές με «τραπεζάκια έξω» στο open-air bar της αποβάθρας του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ με μουσικά lives, θεατρικά happenings και εικαστικά δρώμενα.
Με φόντο τα παλιά βαγόνια του Τρένου-Θεάτρου και δίπλα σε ελιές και πικροδάφνες, απολαύστε το ποτό σας από τις 8.00 μ.μ. σε lounge ατμόσφαιρα από την dj Miss S. Λίγο αργότερα νέοι καλλιτέχνες ηθοποιοί, τραγουδιστές, εικαστικοί, street artists και μουσικά συγκροτήματα συναντιούνται δημιουργικά σε απρόβλεπτα lives.
Από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής «ΗΧΩ» της εικαστικού Κωνσταντίνας Αραπάκη, η οποία παρουσιάζει σχέδιά της με μελάνι ή λάδι σε χαρτί και μουσαμά που αναπαριστούν βιώματα της παράλληλης πορείας των ανθρώπων στην πόλη.
Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο open-air bar οι Waterpipes παίζουν folk μουσική με επιρροές από rock, pop, soul και με guest dj τους Athens Swing Cats που μας προσκαλούν να χορέψουμε στους ρυθμούς του swing.
Tο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το trio rock συγκρότημα «Της Νύχτας τα Βελούδα» με ατμοσφαιρικές μελωδίες και στίχους εμπνευσμένους από τον έρωτα, την πολιτική, το ονειρικό και το φανταστικό.

 

Έκθεση Ζωγραφικής “ΗΧΩ”
της Κωνσταντίνας Αραπάκη
Πέμπτη έως Κυριακή 7.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ.
από 15 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου




Waterpipes
(live folk,rock, pop, soul)
Athens Swing Cats
(guest dj)
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 10.00 μ.μ.



Της Νύχτας τα Βελούδα
(live rock)
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 10.00 μ.μ.



Ανοιχτά Πέμπτη έως Κυριακή από τις 8 μ.μ.
Ποτό από € 6,50


ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΑΝΑ
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Αποβάθρα Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουφ
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως - Προαστιακός Ρουφ
(10΄ με τα πόδια από το στάση Μετρό «Κεραμεικός»)
τηλ: 210-5298922