Micro μ 2016 : Coming Soon…

Η ομάδα του Micro μ απευθύνει το ετήσιο κάλεσμα της προς τους Έλληνες κινηματογραφιστές για να καταθέσουν τη δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν φέτος στο φεστιβάλ.

Το Micro μ Festival,το μοναδικό φεστιβάλ της χώρας που προβάλλει 15 ταινίες μικρού μήκους σε πολλές πόλεις την ίδια μέρα ταυτόχρονα, φέτος δίνει το ετήσιο ραντεβού του την 1η Οκτωβρίου 2016 σε ακόμη περισσότερες ελληνικές αλλά και διεθνείς αίθουσες.

Στην έκτη κατά σειρά διοργάνωσή του, το μεγαλύτερο μέχρι τώρα Micro μ Festival, ετοιμάζεται να ταξιδέψει τη δουλειά νέων Ελλήνων δημιουργών σε ακόμη περισσότερες πόλεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Όσοι δημιουργοί ενδιαφέρονται καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή έως την 1η Ιουλίου 2016.

Για δήλωση συμμετοχών:

http://micromfestival.gr/micro-%CE%BC-2016/

 

ΙΝΦΟ

MICRO μ 2016 | Microm

Just another WordPress site

micromfestival.gr

6ο MICRO μ FESTIVAL

Όροι Συμμετοχής

 Η συνολική διάρκεια κάθε ταινίας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 25’.

 Για να εξετασθεί η αίτηση είναι απαραίτητη η συμπλήρωση όλων των πεδίων και η υπογραφή της από τον ενδιαφερόμενο.

 Το πρόγραμμα και η σειρά προβολής των ταινιών καθορίζονται από την Οργανωτική Επιτροπή.

 Κάθε σκηνοθέτης μπορεί να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ με περισσότερες από μία ταινίες.

 Η επίσημη Φόρμα Συμμετοχής με συμπληρωμένα όλα της τα πεδία, θα πρέπει να έχει σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι την 1η Ιουλίου 2016.

 Μετά από επικοινωνία της επιτροπής με τους ενδιαφερόμενους απαιτείται η αποστολή της ταινίας καθώς και της υπογεγραμμένης φόρμας συμμετοχής στην διεύθυνση που θα τους δοθεί.

 Όλοι οι φάκελοι θα πρέπει να αναγράφουν: "Χωρίς εμπορική αξία, μόνο για πολιτιστικούς σκοπούς".

 Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους δημιουργούς.

 Από τη στιγμή που έχουν κατατεθεί η αίτηση συμμετοχής και η ταινία, για κανέναν λόγο δεν έχει δικαίωμα ο σκηνοθέτης ή ο παραγωγός να τις αποσύρει.

 Μοναδική κριτική επιτροπή για το MICRO μ FESTIVAL είναι το κοινό, το οποίο μετά την λήξη της προβολής ψηφίζει για την ανάδειξη της αγαπημένης του ταινίας.

 Η απονομή του βραβείου θα γίνει με το πέρας του φεστιβάλ στον σκηνοθέτη της ταινίας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

 Το MICRO μ FESTIVAL δεν ευθύνεται για ενδεχόμενη απώλεια υλικού πριν ή μετά το πέρας της διοργάνωσης.

 Η Οργανωτική Επιτροπή και οι φορείς φιλοξενίας του MICRO μ δεν έχουν καμιά ευθύνη για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών που απορρέουν από την δημοσιά προβολή των ταινιών κατά την συνολική διάρκεια του φεστιβάλ.

 Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα προβολής μέρους ή ολόκληρης της κάθε ταινίας για λόγους προώθησης και προβολής του φεστιβάλ και όχι για εμπορικό σκοπό, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

 Το αντίτυπο της ταινίας μαζί με την αίτηση συμμετοχής, καθώς και τυχόν προωθητικό υλικό που έχει αποσταλεί, παραμένει στο αρχείο μας.

 Απαγορεύεται η χρήση οποιασδήποτε συσκευής καταγραφής εικόνας και ήχου στους χώρους των εκδηλώσεων χωρίς την άδεια της Οργανωτικής Επιτροπής.

 Η αποστολή της υπογεγραμμένης αίτησης συμμετοχής συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.