Όλα είναι σχετικά από το Ιωνικό Θέατρο

Το Ιωνικό Θέατρο συμμετέχει στο Open Fest 2016 που διοργανώνει το Θέατρο Λύχνος, με τη σχετικά άγνωστη κωμωδία του Άλαν Άϊκμπορν, «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ» (Relatively Speaking-1965), σε διασκευή και σκηνοθεσία Αντώνη Παπαδόπουλου. Το έργο παιζόταν όλο τον χειμώνα από το Ιωνικό Θέατρο, στο Γκαράζ του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Γνωστά 70s Hits (Abba, Gloria Gaynor, Bee Gees, David Bowie, Diana Ross κλπ), ένας δροσερός αγγλικός κήπος και η ευχάριστη αίσθηση που αφήνουν στον θεατή τα έργα αυτού του είδους, υπόσχονται δυο ώρες γεμάτες χαρά και χαλάρωση. 

Όσοι δεν κατάφεραν να απολαύσουν αυτή την ανάλαφρη κωμωδία, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία. 

ΤΟ ΕΡΓΟ

Αγγλία δεκαετία του 70. Ο Γκρεγκ, ένας αφελής νεαρός, ερωτεύεται τη Τζίνυ, ένα έξυπνο και «πεταχτό» κορίτσι. Στη «Βίλλα με τις ιτιές», κατοικεί ένα άλλο ζευγάρι, ο Φίλιπ και η Σίλα, που έχουν αμοιβαίες υποψίες για παράνομα ξεπορτίσματα. Ο Γκρεγκ, τους επισκέπτεται πιστεύοντας πως είναι οι γονείς της Τζίνυ. Στην ίδια βίλλα φτάνει και η Τζίνυ, για τελείως διαφορετικούς λόγους από κείνους του Γκρεγκ. Την ώρα που όλοι κάθονται στο τραπέζι για να φάνε, φτάνει κι ένας συνεργάτης του Φίλιπ, ο Τζωρτζ, που φαίνεται πως κρατά το κλειδί για το λύσιμο των παρεξηγήσεων…. 

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Alan Ayckbourn

Διασκευή και σκηνοθεσία Αντώνη Παπαδόπουλου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλιος Βέργος, Ελένη Μιχαηλίδου, Κυριάκος Ψαρράκος, Γιάννα Πετρουτσά και Γιώργος Μπάϊκας. 

ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Πέμπτη 26 Μαϊου, στις 20.30 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος 5€

ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΧΝΟΣ Χαλκιδικής 83 Γκάζι