Ο Κώστας Λειβαδάς με τη Βίκυ Καρατζόγλου στο Σταυρό του Νότου Plus

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Βίκυ Καρατζόγλου επιστρέφουν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στον Σταυρό του Νότου Plus.

Ο Κώστας, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη την πορεία του με τα τραγούδια του που αγαπήθηκαν από τον κόσμο και περιέχονται στην πρόσφατη επετειακή συλλογή «18 Χρόνια Δρόμος» που κυκλοφορεί από την Feelgood Records. Από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», το «Για να σε συναντήσω», έως τα αγαπημένα των τελευταίων χρόνων «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα» και τα πρόσφατα «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη» (ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου) και το «Ο δικός μου πυρετός» … και όλα αυτά εν αναμονή νέων τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η Βίκυ με την εξαιρετική πορεία του πρώτου της ολοκληρωμένου προσωπικού δίσκου, "Τα όνειρα μου αληθινά" που κυκλοφόρησε από την Feelgood Records, αποτελεί μια φωνή που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Το τραγούδι «Περηφάνια» και η παράσταση «Ήρωες» αποτέλεσαν αφορμή για να γνωρίσει το κοινό την λαμπερή παρουσία της. Μετά από ένα γεμάτο live εμφανίσεις καλοκαίρι, αλλά και την επιτυχία που γνώρισε στο ραδιόφωνο το τραγούδι «Όνειρο», συναντιέται με τον αγαπημένο της συνθέτη Κώστα Λειβαδά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Στο πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν οι δυο τους, θα ακούσουμε τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, όπως το «Δειλά» (Το καράβι από την Φολέγανδρο) και το «Μοίρα μου έγινες» ή το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (που ο Κώστας Λειβαδάς έγραψε με τον Γιώργο Δημητριάδη), τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και άλλων δημιουργών που αγάπησαν καθώς και λαϊκά τραγούδια που πάντα θέλουν να τα «πειράζουν» και να τα φέρνουν στο σήμερα.

ΙΝΦΟ

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο)

Σπύρος Καραμίτσος (τύμπανα)

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες)

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 22:30

Σταυρός του Νότου Plus

Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Facebook:https://www.facebook.com/pages/Stavros-tou-Notou-Σταυρος-του-Νοτου-Επισημη-Σελιδα/137807592931106

Twitter: www.twitter.com/#!/StavrosTouNotou

Site: www.stn.gr