Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής


Ο Πολυχώρος Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα διοργανώνει ένα νέο σεμινάριο δημιουργικής γραφής από 2 Μαρτίου.

Με τίτλο «Όσα δεν μπόρεσα να σου πω», ο αγαπημένος Πολυχώρος της Συναισθηματικής Διαλεκτικής του Στέλιου Καλαθά θα φιλοξενήσει ένα τρίμηνο σεμιναριακό κύκλο δημιουργικής γραφής με ψυχοεκπαιδευτικές προεκτάσεις. Εισηγητές η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη και η Θεατρολόγος - Σύμβουλος ψυχικής υγείας Βίκυ Τσιανίκα.

Δημιουργική- εκφραστική Γραφή

Ένας από τους πλέον ικανούς τρόπους γνωριμίας με τον εαυτό μας, είναι αυτός μέσω της τέχνης. Η τέχνη και η έκφραση της είναι μια γλώσσα με την οποία επεξεργαζόμαστε τις ενορμήσεις μας, τους φόβους μας και τα συναισθήματά μας. Μέσα από αυτό το σεμινάριο δημιουργικής και εκφραστικής γραφής ανοίγει ένα παράθυρο στον υπέροχο κόσμο της παγκόσμιας σκέψης, της εσωτερικής δύναμης και της προσωπικής ευτυχίας τα οποία αποτελούν αποτελεσματικά εφόδια του νου, της ψυχής και του σώματος μας.

Όταν βάζουμε τα συναισθήματά μας σε λέξεις, δηλαδή όταν μιλάμε με ένα φίλο ή θεραπευτή, ή όταν γράφουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, μας βοηθά να νιώσουμε καλύτερα.

Έχει αποδειχθεί ότι ευαίσθητα άτομα που γράφουν ειδικά για να εκφράσουν αυτά που βιώνουν λόγω τραυματικών, στρεσογόνων ή άλλων συναισθηματικών καταστάσεων (εκφραστική –δημιουργική συγγραφή), αποκομίζουν σημαντικά ωφελήματα για την υγεία τους .

Φαίνεται λοιπόν ότι όταν εκφραζόμαστε με το γράψιμο για τις ψυχικές μας αναστατώσεις, βελτιώνονται η ψυχική και η σωματική μας υγεία.

ΙΝΦΟ

Έναρξη του κύκλου Πέμπτη 2 Μαρτίου ώρα 17:45,

Το μάθημα θα γίνεται κάθε Πέμπτη, 17:45 - 19:15.

Το κόστος του σεμιναριακού κύκλου είναι 60 ευρώ / μήνα. Για όποιον προπληρώσει όλο το τρίμηνο γίνεται προνομιακή τιμή.

Πληροφορίες - εγγραφές : 6946 105520

Πολυχώρος Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30, Μετρό Μοναστηράκι.

[email protected]
Facebook: http://www.facebook.com/theatro33
Blog: http://synaisthimatikhdialektikh.com