Το Merlin’s Music Box παρουσιάζει μια μαγική βραδιά γεμάτη…δηλητήριο ποτισμένο από αγάπη.

Έχει περάσει σχεδόν ενάμισης χρόνος από εκείνη την βραδιά που κάποιοι τυχεροί βρέθηκαν στο ΙΛΙΟΝ plus για την πρώτη παρουσίαση του άλμπουμ «Δηλητήριο Ποτισμένο από Αγάπη». Το άλμπουμ κυκλοφόρησε με διθυραμβικές κριτικές, ο καιρός πέρασε αλλά ο κύκλος του «Δηλητήριου...» δεν είχε και δεν έχει κλείσει ακόμα. 

Φέτος τον Φεβρουάριο, το «Δηλητήριο Ποτισμένο από Αγάπη» επανακυκλοφόρησε από την «Ikaros Records» σε Limited edition CD, όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί αρχικά. Στις 28 Απριλίου κυκλοφορεί επίσημα, σε περιορισμένες κόπιες, και το πρώτο από τα δύο βινύλια με τον ίδιο τίτλο, έχοντας χαραγμένο στα αυλάκια του κι ένα νέο ορχηστρικό κομμάτι που δεν υπάρχει στο CD.

Στις 28 Απριλίου, την ίδια μέρα που κυκλοφορεί το πρώτο τους βινύλιο, ο Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες των... Θεμελίων επιστρέφουν εκεί που άρχισαν όλα, στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus, για μια βραδιά αυθεντικού rock'n'roll, που με κάποιο μαγικό τρόπο μιλάει τη γλώσσα μας κι αγγίζει την ψυχή μας. 

Από τις βραδιές που δεν χάνονται με τίποτα… 

Τις Χτισμένες...των Θεμελίων αποτελούν οι:

•          Σπύρος Δουλγερίδης - Τύμπανα, Φωνητικά

•          Νίκος Μενουδάκης - Hammond, Πλήκτρα

•          Λάμπρος Παπαλέξης - Φωνή,Φυσαρμόνικα, Ηλεκτρική & 12χορδη κιθάρα

•          Διονύσης Τελόπουλος - Ηλεκτρικές κιθάρες, Φωνητικά

•          Πάνος Τομαράς - Μπάσο

•          Κώστας Στεργίου - Πιάνο

Συμμετέχει στα Κρουστά και στα Φωνητικά ο Δημήτρης Γρηγοριάδης 

http://www.facebook.com/Οι-Χτισμένες-των-Θεμελίων-214514298627734/

 

 

GREY RIVER & THE SMOKY MOUNTAIN

Οι Grey River & The Smoky Mountain είναι μία τετραμελής Bluegrass/Folk μπάντα από την Αθήνα, η οποία δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2014. Είναι επηρεασμένοι από τον αμερικανικό Νότο, την παραδοσιακή μουσική Ιρλανδίας και Σκωτίας, και από αγαπημένους καλλιτέχνες τους είδους όπως οι Brownbird, the Devil Μakes Τhree, Old Crow Medicine Show, Skipinnish και πολλοί άλλοι. Η μουσική τους είναι βασισμένη σε προσωπικές εμπειρίες, σε καταστάσεις που βιώνουν οι ίδιοι και όχι μόνο, ενώ συχνά εκφράζονται μέσα από ιστορίες που δημιουργούν. Τον Μάρτιο του 2016, κυκλοφόρησε το «Something’s Wrong», το πρώτο τους EP με 4 κομμάτια, ενώ στα τέλη Μαΐου συμμετείχαν στο πρώτο session που οργάνωσε το Merlin’s Music Box στο … λημέρι του! Τώρα βρίσκονται στο studio και ετοιμάζουν τη νέα τους δουλειά την οποία περιμένουμε με ανυπομονησία.

ΙΝΦΟ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017. 

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, 2108824383, 6983600510 

Στον χώρο της συναυλίας θα υπάρχει πάγκος της ''Ikaros Records''. Αν δεν έχετε ακόμα το ''Δηλητήριο Ποτισμένο από Αγάπη'', εκεί θα βρείτε τόσο το CD όσο και το πρώτο βινύλιο του Λάμπρου Παπαλέξη και των Χτισμένων των... Θεμελίων.

Τα κέρδη από τις πωλήσεις αυτής της βραδιάς θα διατεθούν για την υποστήριξη δομών αλληλεγγύης προσφύγων. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ. 

Είσοδος: 7€ 

Η σελίδα του event στο facebook 

http://www.facebook.com/events/972811082853744/

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Mε Ηλεκτρικό: Σταθμός Βικτόρια

Mε Λεωφορείο: Από 3ης Σεπτεμβρίου τα Λεωφορεία 054, 605 στάση Αγγελοπούλου, από Πατησιών τα Λεωφορεία 608, 622, Α8, Β8 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως & 022, 224 στάση Πανελλήνιος.

Με Τρόλεϊ: 3, 5, 11, 13, 14 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως & 2, 4 στάση Πανελλήνιος 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: [email protected], Τηλέφωνο: 6973936012