Μια νύχτα ένοχης απόλαυσης στο Gazarte

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου θα τα δείτε όλα, θα τα ακούσετε όλα και θα… τα χορέψετε όλα χωρίς καμία ενοχή, μέχρι τελικής πτώσης! 

Στο Loft stage του Gazarte, στον 2ο όροφο, με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και σε ολόκληρη την Αθήνα, θα ακουστούν όλα τα τραγούδια που θέλουμε να ακούσουμε αλλά ντρεπόμαστε να τα ζητήσουμε – και πολύ περισσότερο να ομολογήσουμε ακόμη και στους ίδιους μας τους φίλους ότι μας τρελαίνουν. Από τους Backstreet Boys μέχρι τον Μιχάλη Ρακιντζή, κι από τα Κακά Κορίτσια μέχρι τη Samantha Fox, ένοχες pop απολαύσεις έρχονται να εξερευνήσουν αν είμαστε έτοιμοι για κάτι ακόμη πιο pop! 

Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ο Ηλίας Φραγκούλης και ο Σπύρος Παγιατάκης (En Lefko 87.7) ήρθαν και άλλαξαν μια για πάντα τον μουσικό χάρτη της πόλης, αποκαλύπτοντας τα πιο κρυφά μας Pop ένστικτα. Μετά τη μεγάλη αυτή αποκάλυψη, οι κακούργοι DJs επιστρέφουν στα decks την Παρασκευή 23 Ιουνίου για να ολοκληρώσουν το έγκλημα. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια εντελώς απρόβλεπτη βραδιά. 

Ως επιστέγασμα στην ήδη απενοχοποιημένη ατμόσφαιρα της βραδιάς, το απαλλαγμένο από κάθε ενοχή Guilty Pleasure Night της 23ης Ιουνίου εγκαινιάζει και τον διαγωνισμό #dress2fail. Σύμφωνα με αυτό, ο host της ειδικής βραδιάς πέραν της ειλικρινά επικής μουσικής επιμέλειας οφείλει να επιλέξει και την πιο απρόβλεπτη περιβολή του πάρτι, χαρίζοντας στον μεγάλο νικητή/νικήτρια ένα εξίσου απροσδόκητο δώρο έκπληξη.

Φορέστε λοιπόν ό,τι πιο περίεργο βρείτε και φύγαμε για το μουσικό ραντεβού που ίσως αλλάξει μια για πάντα το γούστο σας.  

ΙΝΦΟ 

Guilty Pleasure Nights 

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, ώρα έναρξης 21:30 

Gazarte Loft Stage – Βουτάδων 34, Γκάζι

Σταθμός μετρό: Κεραμεικός 

Είσοδος: 6 € (με ποτό) 

Χορηγός απόλαυσης είναι και πάλι η μπύρα Pils Hellas.

Υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι το Southern Comfort.