The LEGO Ninjago Movie – Η Ταινία LEGO NINJAGO

Παραγωγή: ΗΠΑ/Δανία – 2017 

Διάρκεια: 101 λεπτά 

Βαθμολογία: * * 

Είδος: Animation 

Σκηνοθεσία: Charlie Bean, Paul Fisher & Bob Logan 

Στο πρωτότυπο ακούγονται οι: Jackie Chan, Dave Franco, Fred Armisen, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Abbi Jacobson και ο Justin Theroux. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ

Μετάφραση – Προσαρμογή: Πάνυ Ναούμ

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παυλίδης

Studio Μεταγλώττισης: POWER MEDIA PRODUCTIONS

Ακούγονται οι: Στέλιος Ψαρουδάκης, Φοίβος Ριμένας, Τζίνη Παπαδοπούλου, Ηλίας Ζερβός, Βασίλης Μήλιος, Σοφία Καψαμπέλη, Χρήστος Θάνος, Δημήτρης Παπαδάτος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Κώστας Αποστολίδης, Άννα Κουτσαφτίκη κ.α. 

Υπόθεση: Η πόλη του Ninjago κινδυνεύει συνεχώς από τον κακό Άρχοντα Γκάρμα-Ντον αλλά ευτυχώς ο Πράσινος Νίντζα και οι μυστικοί του πολεμιστές, με την καθοδήγηση του σοφού Κουνγκ φου Mάστερ Γου, την προστατεύουν αποτελεσματικά. Βέβαια πίσω από τη μάσκα του Πράσινου Νίντζα κρύβεται ο απροσάρμοστος και μοναχικός μαθητής Λόιντ του οποίου ο Γκάρμα-Ντον τυγχάνει να είναι μπαμπάς! Έρχεται όμως η στιγμή για την τελική μάχη που θα φέρει αντιμέτωπους πατέρα και γιο και θα δοκιμάσει αυτή την δυνατή και απείθαρχη ομάδα σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να παραμερίζουν το εγώ τους και να πολεμούν ενωμένοι για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη. 

Τρίτη ταινία της σειράς με τα τουβλάκια Lego και σκηνοθετικό ντεμπούτο για τους τρεις animators σκηνοθέτες της. Κι όπως λέει η παροιμία όπου λαλούν πολλοί κοκόροι… Εμφανώς κατώτερη από τις προηγούμενες ταινίες της σειράς, εξελίσσεται αναμενόμενα και κοινότυπα χωρίς πολλές-πολλές σατιρικές αναφορές και πολιτικά σχόλια που θα ενδιέφεραν το μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό. Η άκακη προσαρμογή των παλιών ταινιών Νίντζα με όλη τους την αφέλεια πιθανόν να ικανοποιήσει τους μικρότερους θεατές, αν και η μέχρι τώρα πορεία του φιλμ στο παγκόσμιο box office δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική. 

Η ταινία θα προβάλλεται και σε 3D, πάντα μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά. 

Διανομή: Tanweer

Στις αίθουσες από 26.10.17