Λαμπερή πρεμιέρα για το Good Time

 

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή επίσημη πρεμιέρα του «Good Time», παρουσία του πρωταγωνιστή Robert Pattinson στην αίθουσα Sphera V-Max στα Village Cinemas @ the Mall Athens. Ο ταλαντούχος Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε στην Αθήνα για μία ημέρα, ώστε να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό την νέα ταινία του, που του χάρισε έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της μέχρι τώρα καριέρας του. Μια ταινία που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα στο τελευταίο Φεστιβάλ Κανών και έχει κάνει αίσθηση με την πρωτοτυπία και την ενέργεια της. Ήδη είναι υποψήφια για 5 βραβεία Spirit Awards του ανεξάρτητου αμερικάνικου κινηματογράφου και προφανώς έπεται συνέχεια… Με τον Πάρι Κασιδόκωστα - Λάτση να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund και τους Τέρυ Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για την σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Safdie. Οι New York Times την χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση», ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».

 

Στην επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας των Ben & Josh Safdie παρευρέθηκαν δεκάδες καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και τον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και των media: μεταξύ άλλων οι Μαριάννα Λάτση, Έλλη Στάη, Κώστας και Χριστιάνα Καίσαρη, Δημήτρης Κοντομηνάς, Μαρίνα Βερνίκου, Ευγενία Χανδρή, Διονύσης Παναγιωτάκης, Κώστας Σόμμερ, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνος Ρήγος, Μόνικα, Ελένη Φουρέιρα, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Κορδέλλας, Όλγα Μαλέα, Χριστίνα Σάλτι, Βίκυ Καρατζόγλου, Αλεξάνδρα Κατσαίτη και Γιώργος Ντάβλας.

Το κοινό καλωσόρισαν και χαιρέτισαν η Ειρήνη Σουγανίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood, οι παραγωγοί Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης και Τέρυ Ντούγκας, καθώς και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Robert Pattinson.

Μετά το τέλος της ταινίας, ακολούθησε πάρτι στο Zonars, στο οποίο παρευρέθηκαν οι προσκεκλημένοι της πρεμιέρας, καθώς και οι Τάμτα, Κωνσταντίνος Αργυρός και Τόνια Σωτηροπούλου.

Περισσότερα για την ταινία εδώ