Η Λένα Φίλιππα και οι Δίδυμοι Άγγελοί της

Δίδυμοι ‘Αγγελοι: καλλιτεχνικά δίδυμα που φτιάχτηκαν από σημαντικούς δημιουργούς- συνθέτες και στιχουργούς- που συναντήθηκαν στη ζωή αυτή για να μεγαλουργήσουν. Που εργάστηκαν από κοινού για να δώσουν & να αφήσουν με τα μοναδικά τους τραγούδια, τεράστια κληρονομιά στις επόμενες γενιές. Όλοι τους έγιναν άγγελοι της τέχνης, δημιουργοί πολιτισμού που έγραψαν τη δική τους ιστορία και σφράγισαν την ελληνική μουσική.

Δίδυμοι ‘Αγγελοι: Χατζιδάκις-Γκάτσος, Θεοδωράκης-Ελευθερίου, Πλέσσας-Παπαδόπουλος, Ξαρχάκος- Γκάτσος, Μούτσης-Ελευθερίου, Χατζηνάσιος-Γκάτσος, Σπανός-Παπαδόπουλος, Λοϊζος- Παπαδόπουλος, Τόκας- Νεοφυτίδης, Κατσαρός-Πυθαγόρας, Κραουνάκης-Νικολακοπούλου και τόσοι άλλοι που βρέθηκαν σε κοινή πορεία, δημιούργησαν φιλίες και έδωσαν συναισθήματα, τεράστιες & αξέχαστες επιτυχίες που έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Μια επιλογή από τα έργα κάποιων σπουδαίων συνθετών και στιχουργών από όλους αυτούς , θα παρουσιάσει αυτή την Κυριακή 13 Μαϊου στο ΙΛΙΟΝ Plus με την αισθαντική, μελωδική φωνή της η Λένα Φίλιππα που επιστρέφει στον αγαπημένο της χώρο πιστή στο ανοιξιάτικο ραντεβού με τους πιστούς της φίλους. Μαζί της, ο Γιάννης Μπέκας στην κιθάρα και το τραγούδι και μετά από καιρό ο εξαίρετος Γιώργος Τσοκάνης στο πιάνο, που αναλαμβάνει και την μουσική επιμέλεια των τραγουδιών.

Μια μοναδικά μελωδική βραδιά που δεν χάνεται…

ΙΝΦΟ

Κυριακή 13 Μαίου 2018 στις 21.00 στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα

Πληροφορίες-Κρατήσεις:2108824383