V For Vrana: Μια βραδιά θριάμβου με 2.119 πρωταγωνιστές στο Βεάκειο

 

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018. Η μεγαλύτερη stand up παράσταση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα πέρασε στην ιστορία. 2.100 άτομα γέμισαν τις κερκίδες και τα σκαλιά του ΒΕΑΚΕΙΟΥ στον Πειραιά, με σκοπό να στηρίξουν την Κατερίνα Βρανά. Για τον ίδιο σκοπό, στη σκηνή ανέβηκαν 19 συνάδελφοι της Κατερίνας, 19 κορυφαίοι stand up κωμικοί, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μια βραδιά αλληλεγγύης με άφθονα γέλια, συγκίνηση, χαρά, ελπίδα… Κορυφαία στιγμή, η έκπληξη που έκανε σε όλους η Κατερίνα. Η ίδια εμφανίστηκε στη σκηνή, μίλησε με πολύ θάρρος και ακόμη περισσότερο χιούμορ για την περιπέτεια της υγείας της, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ αρμόζει σε όλους για την πελώρια ανταπόκριση. Εκείνους που έσπευσαν να κλείνουν εισιτήριο μέσω του viva.gr κάνοντας την παράσταση sold out σε λίγες μόλις μέρες. Αυτούς που υπέμειναν την αναμονή την ημέρα της εκδήλωσης με την ελπίδα να βρουν εισιτήριο, αλλά και όλους όσοι θέλησαν να βρεθούν εκεί αλλά δεν τα κατάφεραν.

 

Αυτή η βραδιά είχε κάτι μαγικό. Είχε άρωμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, είχε μια αίσθηση ότι υπάρχει πάντα τρόπος ενωμένοι οι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, πιο ψηλά. Αλλά και όσοι δεν τα κατάφεραν να είναι εκεί και θέλουν ακόμη να βοηθήσουν την Κατερίνα μπορούν να καταθέσουν το ποσό της επιλογής τους σ’ έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς με την αιτιολογία «V for Vrana».

Ελλάδα

BANK: ALPHA BANK

ΙΒΑΝ: GR74 0140 1150 1150 0231 0036 219

BIC: CRBAGRAA

ACCOUNT HOLDER: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΛΟΥΙΖΑ ΒΡΑΝΑ

Αγγλία

BANK: NATIONAL WESTMINSTER BANK PLC (a.k.a. NATWEST)

IBAN: GB04 NWBK 6004 0419 2178 03

BIC: NWBKGB2L

ACCOUNT HOLDER: K L VRANA

Η  αγαπημένη μας Κατερίνα μας απέδειξε ότι θέλει να γίνει καλά, ότι θα γίνει καλά, ότι with a little help from her friends θα ξανακάνει τον κόσμο πιο αστείο όπως αυτή μόνο το ξέρει.