Ο Ντάμπο του Τιμ Μπάρτον έχει trailer!

 

To 2010 o Tim Burton έφερε στη μεγάλη οθόνη σε live action έκδοση, για λογαριασμό της Disney, τις Περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων. Κανείς δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα από το αποτέλεσμα εκτός από τους μικρούς θεατές που κατέκλυσαν τις αίθουσες της υφηλίου χαρίζοντας στην ταινία εισπράξεις άνω του 1 δις δολαρίων. Στη χώρα μας εξάλλου είχε κάνει 256 χιλιάδες εισιτήρια, νούμερο εξαιρετικό για τη σεζόν 2009-2010. Την Αλίκη ακολούθησε μια σειρά ταινιών μέσης ή χαμηλής αποδοχής, με μόνη ποιοτικά αντάξια της υπογραφής Burton το εξαίρετο animation Frankenweenie  και με πιο πρόσφατη την Μις Πέρεγκριν του 2016, που φάνηκε ωστόσο να δίνει και πάλι ελπίδες ανανέωσης μιας καριέρας σε καλλιτεχνική και εμπορική κάθοδο.

9 χρόνια ακριβώς μετά την Αλίκη και 3 μετά την Μις Πέρεγκριν, ο Tim θα μας παρουσιάσει τη δική του άποψη σε live action για το κλασσικό και λατρεμένο ανά τους αιώνες αριστούργημα της τέχνης του animation Dumbo.

Ο Ντάμπο, το ελεφαντάκι με τα μεγάλα αυτιά, ο παρείσακτος και περίγελως του τσίρκου που όμως ανακαλύπτει ότι μπορεί να πετάει, έχει τα φόντα να γίνει και πάλι ένας σύγχρονος μύθος στην εποχή της αποδοχής του διαφορετικού, σε μια ιστορία όμως όπου ο θεσμός της οικογένειας, λατρεμένο topic των Αμερικανών, έχει την τιμητική του. Ντάνι Ντε Βίτο, Κόλιν Φάρελ, Έβα Γκριν και Μάικλ Κίτον, παλιοί και δοκιμασμένοι συνεργάτες του μεγάλου παραμυθά θα πλαισιώσουν το γλυκό ιπτάμενο ελεφαντάκι και τα δύο παιδιά που αναλαμβάνουν τη φροντίδα του.


Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια.  Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Μέχρι την ανακοινωθείσα προβολή της ταινίας τον επόμενο Μάρτιο έχουμε καιρό ακόμη ! Τι θα κυοφορήσει τελικά αυτή η νέα συνεργασία του λατρεμένου μας 60χρονου παιδιού με την Disney θα το δούμε σε 9 μήνες ακριβώς! Μια εγκυμοσύνη δρόμος.

Εν αναμονή δείτε (και ξαναδείτε) παρακάτω το πολλά υποσχόμενο trailer

Και εδώ μεταγλωττισμένο