Tasos P. – Untitled

 

Πριν από 2 μήνες ο Τάσος Πέτσας μας παρουσίασε τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Libra 1975-Part One» μέσω της FM RECORDS. Ένα mini album (E.P.) με εμφανείς επιρροές από τη δεκαετία του 80 από το οποίο ξεχώρισε το single «Michael» που ανέβηκε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, στην 5η θέση του επίσημου καταλόγου επιτυχιών της IFPI της Ελλάδας καθώς επίσης και στο top-3 των καλύτερων χορευτικών τραγουδιών (House Chart) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μετά την τόσο σημαντική επιτυχία του ο Τάσος επανέρχεται δριμύτερος, φέτος τον Ιούνιο, και μας παρουσιάζει ένα νέο track με τίτλο «Untitled». Το ύφος του τραγουδιού είναι χορευτικό με έναν εθιστικό και παράλληλα νοσταλγικό ρυθμό, που καταφέρνει να «υπνωτίζει» τον ακροατή από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος σ’ αυτό το track συγκεντρώνει τις αναμνήσεις του παρελθόντος, την καθημερινότητα του παρόντος και τις προσδοκίες του μέλλοντος. Και επειδή σ’ όλα αυτά δεν μπορούσε να προσδώσει έναν συγκεκριμένο τίτλο, το ονόμασε «ΑΤΙΤΛΟ (Untitled)». 

Το single κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μέσω της FM RECORDS και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του ανέβηκε κατευθείαν στο #1 του Gr-Top 100, κάτι που είχαν πετύχει και τα προηγούμενα singles του: “Mother Of Mine (Anna)”, “Angel Of Mine (Aural Fragment Edit)” (μαζί με τη Μάνια Βλαχογιάννη), “Friend Of Mine” σε remix από το Lego Boy, “Anna” (μαζί με τη Δέσποινα Πατρώνα), “Voices (Istimpei)” και “Mother Of Mine (Anna) (Deep House Remix)”.

Να θυμίσουμε ότι ο Τάσος έχει ακολουθήσει μουσικές σπουδές synthesizer και μαθήματα φωνητικής ενώ παράλληλα αποφοίτησε από την Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μουσική πορεία του ξεκίνησε πριν δύο χρόνια ως δημιουργού instrumental μουσικής, κάνοντας αισθητή την παρουσία του, τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Ακολουθούν χρήσιμα link για να τον γνωρίσουμε περισσότερο.

Promo Teaser

Links

▶iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/untitled-single/1397488468?l=el

▶Spotify: https://open.spotify.com/album/7oWIwkgIla6d64s8c12ASyFacebook

▶Google:  https://play.google.com/store/music/album/Tasos_Untitled?id=Bkjhppk63g42d2tap663wjbijla

Profile:  https://www.facebook.com/officialtasosp