Στα πλάγια

 

Δύο από τους καλύτερους κωμικούς της ελληνικής Stand Up Comedy σκηνής, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης μεταφέρονται την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου και παρουσιάζουν την πολύ πετυχημένη παράσταση «ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ», κάνοντας το δις εξαμαρτείν στις 19.00 (Νέα Α΄Παράσταση) και στις 22.00 (Β’ Παράσταση – LIVE RECORDING). 

Αποτυχημένα πάρτι, ελληνικό πένθος, εκτυπωτές, κόκκινα φανάρια, χάλια αφίσες, λάθη στον Messenger, ατελείωτη φλυαρία, κόλπα γιαγιάδων, ανιχνευτές μετάλλων, παιδικές ζωγραφιές, θείοι (πάντα θείοι…), άκυροι συγγενείς, άκυρα αντικείμενα, άκυρες φωτογραφίες, ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτριος και η Ολάγια συνθέτουν μία γνήσια «αθηναϊκή», deep down και dirty παράσταση. 

Επειδή οι παραστάσεις προέρχονται από διακοπή και αναβολή λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν το Σάββατο 23 Ιουνίου και επομένως υπάρχουν ήδη θεατές με εισιτήριο που θα επανέλθουν στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής, καλό θα είναι να σπεύσουν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι.

Σε περίπτωση που θεατές με εισιτήριο δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση στη νέα ημερομηνία, να επικοινωνήσουν στο 210 6833677 (10.30-18.00) ή στο [email protected] ζητώντας την επιστροφή των χρημάτων τους. Δεν θα επιτρέπονται αλλαγές εισιτηρίων μεταξύ απογευματινής και βραδινής παράστασης! 

H βραδινή παράσταση (22.00) θα μαγνητοσκοπηθεί. Αναμένεται άφθονο γέλιο σε ένα από τα πιο κωμικά γεγονότα του καλοκαιριού.

ΙΝΦΟ

ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ 

Πέμπτη 5 Ιουλίου

Ώρα έναρξης ‘Α Παράστασης: 19.00 ( Ώρα Προσέλευσης 17.30)

Ώρα έναρξης ‘Β Παράστασης: 22.00 (Ώρα προσέλευσης 21.00) 

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (με διάλειμμα) 

Γενική είσοδος: 10 €   

Προπώληση: εδώ και τηλεφωνικά στο 11876.

Επίσης στο Σπίτι Μπαρ (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι) καθώς και σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία: Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων, athinorama.gr, Viva Kiosk, Yolenis, Kremlino. 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου:

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου