Immortals - Αθάνατοι (3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2011

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Tarsem Singh

Πρωταγωνιστούν: Henry Cavill, Mickey Rourke, Stephen Dorff, Freida Pinto, Luke Evans, John Hurt, Joseph Morgan, Ann Day-Jones, Greg Bryk, Alan Van Sprang, Isabel Lucas, Kellan Lutz, Stephen McHattie, Steve Byers, Peter Stebbings, Daniel Sharman.

Υπόθεση:Ο βάναυσος και αιμοδιψής βασιλιάς Υπερίων (Μίκι Ρουρκ) και ο δολοφονικός στρατός του προελαύνουν στην αρχαία Ελλάδα, καταστρέφοντας ανηλεώς τα πάντα στο πέρασμά τους. Η μία μετά την άλλη, οι πόλεις υποκύπτουν στις λεγεώνες του Υπερίωνα, ο οποίος με κάθε νίκη πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον βασικό του στόχο: να «ξυπνήσει» την τρομερή δύναμη των Τιτάνων που έχουν φυλακιστεί στα Τάρταρα και να εξαφανίσει τους Θεούς του Ολύμπου και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Φαινομενικά, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του προς την απόλυτη κυριαρχία. Κι όμως, ένας νεαρός λιθοξόος ονόματι Θησέας (Χένρι Καβίλ), που θα χάσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια μιας εφόδου θα ορκιστεί εκδίκηση. Όταν η μοίρα τον φέρει στο δρόμο της σίβυλλας Φαίδρας (Φρίντα Πίντο), αυτή θα προφητέψει στα οράματά της ότι αυτός ο νεαρός χωρικός είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει την καταστροφή. Με τη βοήθειά της, ο Θησέας θα καταφέρει να συγκεντρώσει μια μικρή ομάδα ακόλουθων και θα αποδεχθεί το πεπρωμένο του σε μια τελευταία απέλπιδα μάχη από την οποία θα εξαρτηθεί το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο Ινδικής καταγωγής σκηνοθέτης Ταρσέμ Σινγκ και οι παραγωγοί του «300» μας παρουσιάζουν μια επική ιστορία προδοσίας και εκδίκησης που εκτυλίσσεται σε μια μυθική και εντυπωσιακά τρισδιάστατη Αρχαία Ελλάδα. Το σενάριο έχει γραφτεί από τους πολυμήχανους νεαρούς Ελληνοαμερικανούς αδελφούς Παρλαπανίδη και με αφετηρία τους αρχαίους Ελληνικούς μύθους για τους αγώνες των Ολύμπιων Θεών εναντίον των Τιτάνων στήνει μια περιπέτεια δράσης που ξεφεύγει (αλλά ξεφεύγει) από τα γνωστά μυθολογικά μονοπάτια προς άλλες ολίγον μπαρόκ και ολίγον χέβι μέταλ αισθητικές κατευθύνσεις. Ο εικονολάτρης σκηνοθέτης που έγινε διάσημος με το «Κελί» οργιάζει κυριολεκτικά στον οπτικό τομέα. Αφήστε λοιπόν την κλασσική μυθολογία στην είσοδο και περάστε στο πολύχρωμο σύμπαν του.

Διανομή : Village

Στις αίθουσες από 10.11.11.