Bliss: κυκλοφορεί το 8ο single του Τάσου Πέτσα

 

Συνέχεια επιτυχίας για τον Τάσο Πέτσα με το νέο του single Bliss που κυκλοφόρησε πριν 10 ημέρες, πάνω στα γενέθλιά του (9/10). Ήδη βρίσκεται στο Νο.13 του ITUNES GREECE TOP 100 SONG DOWNLOADS, εκεί που μόνο 5 από τα 20 πρώτα singles είναι αυτή τη στιγμή ελληνικά !

Το Single που κατάφερε να φθάσει στο Νο.2 του GR-100, πίσω από το Shallow της Lady Gaga από το A Star is Born, κυκλοφόρησε στον απόηχο της μεγάλης του επιτυχίας «Untitled» που το φετινό καλοκαίρι προβαλλόταν στο βρετανικό μουσικό κανάλι MTV.

Ένα ατμοσφαιρικό track που θυμίζει κινηματογραφικό θρίλερ ενώ αίσθηση προκαλεί η νότα που ακούγεται σταθερά να «παίζεται» από την αρχή μέχρι το τέλος και που όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος ο δημιουργός έχει συμβολική γι’ αυτόν σημασία. Τον αγώνα της επιβίωσης. Οι «φωνές» που ακούγονται στο track δίνουν μία ακόμα μεγαλύτερη κινηματογραφική διάσταση.  

Το νέο single κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα ψηφιακά καταστήματα από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records ενώ παράλληλα αποτελεί το 8ο κατά σειρά single του δημιουργού.

Mπορείτε να ακούσετε εδώ το Bliss:

Επίσης το Bliss θα ακούγεται στο ραδιοφωνικό σποτ του κρατικού ραδιοφώνου (πρώτο και τρίτο πρόγραμμα) που επιμελήθηκε ο ίδιος ο Τάσος για την προώθηση της ομαδικής εικαστικής έκθεσης «Ευ- Η Τέχνη συναντά την Ελληνική γλώσσα» τον φετινό Οκτώβριο στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή.

Δείτε το εδώ:

Μέσα σε 2 μόλις χρόνια, ο ταλαντούχος κύριος Πέτσας κατάφερε ολομόναχος να κάνει αισθητή την παρουσία του στο διεθνή χώρο της instrumental μουσικής.

Tasos Petsas  https://www.facebook.com/officialtasosp/