«Δυνατά Κάθε Φορά» στην Ακτή Πειραιώς

 

Δύο πολυαγαπημένοι ερμηνευτές, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας, επανέρχονται στις ζωντανές εμφανίσεις με ένα νέο πολύ αξιόλογο μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Δυνατά κάθε φορά». Ξεκινώντας από το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο θα απλώνουν το υπέροχο ρεπερτόριό τους στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που είχαν εμφανιστεί ξανά μαζί και η χαρά τους είναι μεγάλη όπως δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν με την ευκαιρία της έναρξης. Με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, με θαυμασμό και κέφι δούλεψαν μαζί τους τελευταίους δύο μήνες, για να μας υποδεχθούν στον ανανεωμένο χώρο της Ακτής, Ηχογράφησαν μάλιστα πρόσφατα και ένα νέο τραγούδι ντουέτο, με τίτλο «ΔΥΟ ΖΩΕΣ» σε στίχους Λήδας Ρουμάνη και μουσική Γιώργου Καραδήμου.

Οι δύο καλλιτέχνες και η oκταμελής μπάντα που τους συνοδεύει υποσχέθηκαν ένα πρόγραμμα φωτεινό, εξωστρεφές, συγκινητικό και δυναμικό ταυτόχρονα. Σε αυτό θα μπλέκουν τα μεγάλα τους τραγούδια, θα θυμούνται σπουδαία λαϊκά που αγαπάνε και θα ενώνουν τις φωνές και τους μουσικούς τους κόσμους.  Ο τίτλος της παράστασης, εμπνευσμένος από τις δικές τους μεγάλες επιτυχίες, είναι κι ένας τίτλος- υπόσχεση για όσα θα ακολουθήσουν. Και με αυτήν υπόσχεση προσκάλεσαν δημοσιογράφους και κοινό σε μια μουσική γιορτή που στόχο έχει να μας κάνει όλους να τραγουδήσουμε, να μας ενώσει σαν μια παρέα.

Μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα θα βρίσκονται και δύο νέοι ερμηνευτές, η αγαπημένη μας, πάντα εκφραστική, Βίκυ Καρατζόγλου και ο ταλαντούχος τραγουδιστής Παναγιώτης Λάμπουρας, τους οποίους μας σύστησαν επί σκηνής τραγουδώντας μαζί τους ένα τραγούδι του προγράμματος.

Φτάνει που κλαίμε, Δεν απαντά, Κάπου θα βρεθούμε, Τον έρωτα ρωτάω, Σαν την αγάπη την κρυφή είναι μερικά μόνο από τα υπέροχα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα και από τα αποσπάσματα που ακούσαμε στη διάρκεια της συνέντευξης όλοι φάνηκαν να βρίσκονται σε φοβερή φόρμα ενώ δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε τη δεμένη ορχήστρα, τις πολύ προσεγμένες ενορχηστρώσεις και την άψογη ηχητική εγκατάσταση. Ποιότητα όχι μόνο στο περιεχόμενο αλλά και στο περιτύλιγμα !

Να σημειώσουμε ότι τη σκηνογραφική επιμέλεια υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Οι μουσικοί που θα τους συνοδεύουν είναι οι: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα, Αλέξανδρος Λιβιτσάνος / πιάνο, πλήκτρα, Βαγγέλης Μαχαίρας / μπουζούκι, τζουράς, Δημήτρης Τσάκας / σαξόφωνο, Παρασκευάς Κίτσος / μπάσο, Γιάννης Κυριμκυρίδης / πιάνο, πλήκτρα, Νίκος Μέρμηγκας / λαϊκά έγχορδα και Κώστας Μιχαλός / κιθάρες.

ΙΝΦΟ

«Δυνατά κάθε φορά» από 3/11 και κάθε Σάββατο στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας

Ώρα έναρξης: 22.30

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας, Λάμπρος Μπούνας, Στρατής Καραδημητράκης

Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης - Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κότσιρας, Λήδα Ρουμάνη

Παραγωγή: Κώστας Ματσίκας 

Επιμέλεια παραγωγής (Ελευθερία Αρβανιτάκη): Λήδα Ρουμάνη

Επιμέλεια παραγωγής (Γιάννης Κότσιρας): Menta Art Events 

ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Πειραιώς 178, Ταύρος

Οδηγίες πρόσβασης: Ηλεκτρικός σταθμός «Πετράλωνα» (500μ) & Μετρό «Κεραμεικός» (1000μ). Ο χώρος διαθέτει και πάρκινγκ.