Ζήσε το ταξίδι

Ζήσε το Ταξίδι: Μια θεατρική παράσταση με αφορμή τα ταξίδια που δεν πραγματοποιήσαμε, που δεν έπρεπε να κάνουμε, που φοβηθήκαμε ή που απολαύσαμε. H σκηνή μεταμορφώνεται σε έναν σταθμό, έτοιμο για τα νέα ταξίδια της ζωής μας, με πολλές βαλίτσες, που αν δεν προσέξουμε το περιεχόμενό τους μας «βαραίνουν» στην διαδρομή.

Η ομάδα Συναισθηματικής Διαλεκτικής Θεσσαλονίκης, που διευθύνει με επιτυχία ο Στέλιος Καλαθάς, επιστρέφει για 3η χρονιά στη σκηνή και παρουσιάζει ένα σπονδυλωτό έργο με άξονα το βαθύτερο νόημα των ταξιδιών. Αφετηρία στάθηκαν οι ασκήσεις και οι τεχνικές που δούλεψαν στις συναντήσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αυτή η παράσταση είναι το αποτέλεσμα μιας έσω – διαδρομής, αλλά και διαχείρισης κι έκφρασης συναισθημάτων.

Για δύο ώρες η Ομάδα καλεί τους θεατές να ταξιδέψουν μαζί της, να γελάσουν, να σκεφτούν, να συγκινηθούν και μετά να φύγουν έχοντας στις «αποσκευές» τους υλικό πολύτιμο για τα δικά τους μελλοντικά ταξίδια. 

Σύμφωνα με την Ομάδα “Το μεγαλύτερο ταξίδι είναι αυτό προς την αυθεντικότητα και την αλήθεια μέσα μας!”

Η Ομάδα

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν να κάνουμε τα όνειρά μας δημιουργικά. Στις 11 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ξεκινάει ο νέος κύκλος των μηνιαίων συναντήσεων στο Μέγαρο Μουσικής, ώρες 11.00 – 15.00 (τηλ. επικοινωνίας 6946 105520). Περιμένουμε τους νέους φίλους που θα ήθελαν να γίνουν «συνταξιδιώτες» μας κι επιθυμούν να αποκτήσουν το τιμόνι στα συναισθήματά τους. Έτσι θα γίνουν καλύτεροι «καπετάνιοι» στη ζωή και στις σχέσεις τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλα τα μεγάλα ταξίδια ξεκινούν μ’ ένα βήμα μπροστά….στο φως! 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΤΟΣ

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΙΚΗ ΔΟΥΡΜΑΖΕΡ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ /VIDEO: ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΕΡΤΣΑΚΗ, ΜΙΛΕΝΑ ΜΑΡΙΑΝΙ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ/ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ: ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΣΟΦΙΑ ΡΙΖΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΑΠΗΣ 

 

ΙΝΦΟ

ΖΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

9, 10 & 11 Νοεμβρίου

ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ, Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά, Τηλέφωνο κρατήσεων 6946105520.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες www.synaisthimatikhdialektikh.com

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ