Village Cinemas: Τώρα και στη Λάρισα

 

Από σήμερα ο Θεσσαλικός Κάμπος διαθέτει το δικό του Village! Sphera, Dolby Atmos, Village Kids, είναι μερικές μόνο από τις πρόσφατες καινοτομίες που έφερε στην χώρα η Village. Από το ιστορικό Village του Αμαρουσίου στη δεκαετία του 90, περνώντας στο Village at the Mall της εποχής των Ολυμπιακών Αγώνων, η εταιρεία εκμετάλλευσης αιθουσών με τη μερίδα του λέοντος σε εγχώριες εισπράξεις που δεν σταμάτησε στιγμή τις καινοτόμες επενδύσεις και τη συνολική αναβάθμιση της κινηματογραφικής εμπειρίας στην Ελλάδα, εγκαινιάζει σήμερα 15 Νοεμβρίου τη λειτουργία Village Cinemas στη Λάρισα. 3 υπερσύγχρονες αίθουσες που θα λειτουργούν στο νέο εμπορικό και εκπτωτικό κέντρο της πόλης, το Fashion City Outlet, που προσφέρει εύκολη πρόσβαση και δωρεάν πάρκινγκ 1600 θέσεων.

Τα Village Cinemas της Λάρισας αποτελούνται συνολικά από τρεις αίθουσες σύγχρονης τεχνολογίας και διακόσμησης καθώς και με συνολική φουτουριστική αισθητική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Η γνωστή ποιότητα προβολής σε όλα τα Village Cinemas της Ελλάδας απαντάται και στα νέα Village Cinemas της Λάρισας, μαζί φυσικά με τις καλύτερες κινηματογραφικές γεύσεις στο κυλικείο. Εννοείται ότι ισχύουν και εδώ οι καθιερωμένες  υπηρεσίες online αγοράς εισιτηρίων και προϊόντων (e-ticket και e-οrder αντιστοίχως) απλοποιώντας έτσι τη διαδικασία θέασης μίας ταινίας.

Οι νέες αίθουσες, συνολικής χωρητικότητας 647 θέσεων, φέρουν την υψηλή ποιοτική υπεροχή που χαρακτηρίζει συνολικά τα Village Cinemas της Ελλάδας,  την άνεση και την απόλυτη ευκρίνεια ήχου και εικόνας, ενώ υπάρχει και δυνατότητα προβολής 3D νέων ταινιών στην αίθουσα 2. Επίσης οι χώροι της Village θα είναι πλήρως προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών των Village Cinemas ανά την Ελληνική αγορά εγγυάται την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία…ξανά! 

 

Village Cinemas στη Λάρισα λοιπόν στο Fashion City Outlet από τις 15 Νοεμβρίου. Ζήσε την εμπειρία Dolby στο Θεσσαλικό κάμπο! 

ΙΝΦΟ

VILLAGE 3 CINEMAS @ ΛΑΡΙΣΑ,

Διεύθυνση: 4o χλμ Λ. Καραμανλή, 41335, Λάρισα,

Γενικό ωράριο λειτουργίας (έναρξη 1ης προβολής): Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:00, Σαββάτο & Κυριακή από τις 14:00.

Τηλεφωνικές Πωλήσεις: 1 48 48 (με χρέωση*)

*Για τηλεφωνικές κρατήσεις εισιτηρίων στο 14848 η χρέωση είναι 0,52€ ανά λεπτό από σταθερό (με ΦΠΑ + τέλος σταθ. Τηλ/νίας) και 0,99€ από κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ). Γραμμή παραπόνων:  2142147062