The Bachelor 3

Παραγωγή: Ελλάδα - 2018 

Διάρκεια: 107 λεπτά 

Είδος: Κωμωδία 

Βαθμολογία: * ½ 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος 

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Αναστάσης Κολοβός, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Κόνι Μεταξά, Βίκυ Κάβουρα, Ζερόμ Καλουτά, Ησαίας Ματιάμπα, Τάσος Παλαντζίδης, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Αλέξανδρος Κοντοπίδης και ο Αντώνης Τακτικός. 

Guest Stars: Τόνι Σφήνος, Δημήτρης Σταρόβας, Ζήσης Ρούμπος, και ο Τάκης Ζαχαράτος. 

Ήρθε λοιπόν και η ώρα του Τζίμη να παντρευτεί και να φωνάξει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Το σόι της νύφης καταφθάνει από την Αφρική με όλα του τα γαμήλια έθιμα και όλα πάνε φυσιολογικά (ή κάπως έτσι) αυτή την φορά, μέχρι την ώρα της γαμήλιας τελετής. Λίγο πριν γίνει το μυστήριο ο κουμπάρος Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα πέσει θύμα απαγωγής μέσα στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να τον βρουν ο Αντώνης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) και ο Κωστής (Ηλίας Μελέτης) θα βρεθούν στη Λάρισα. Εκεί τα πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχο ανάμεσα σε φεμινιστικές ακτιβιστικές οργανώσεις, χασισοφυτείες και επαρχιακά σκυλάδικα. Όλα θα πάνε καλά τελικά για την καγκουροπαρέα και τα κορίτσια τους που έχουν ξεχυθεί στο κατόπι τους; 

 

Απότομη η προσγείωση για όποιον (όπως εμείς) ήλπιζε ότι, μετά το προσεγμένο δεύτερο μέρος του Bachelor και την εξαιρετική εισπρακτική του πορεία, οι δημιουργοί της σειράς είχαν βρει τη χρυσή τομή για μια σύγχρονη βερσιόν της παλιάς λαϊκής ελληνικής κωμωδίας. Δυστυχώς η βιντεοκασέτα και το χοντρό της χιούμορ κάνουν την φρικτή τους εμφάνιση σ αυτό το υποτιθέμενο γκραν φινάλε που είναι γκραν μόνο σε μπαλαφάρα, ακατανόητο σεξισμό, επιφανειακά χαριτωμένο ρατσισμό και απίστευτο σεναριακό χυμαδιό. Μπορεί στα γυρίσματα να πέρασαν όλοι καλά, να δέθηκαν ακόμη περισσότερο ως ομάδα, να διασκέδασαν αφάνταστα, όπως φαίνεται από τα outtakes που συνοδεύουν τους τίτλους τέλους, αλλά ξέχασαν κάτι βασικό. Να κάνουν αυτό για το οποίο μαζεύτηκαν: σινεμά!

Τα και πάλι προσεγμένα στάνταρ της παραγωγής, οι καλοί ηθοποιοί που ανέλαβαν τους guest ρόλους και το γρήγορο μοντάζ δεν αρκούν για να απογειώσουν μια ταινία που δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει χαρακτήρες και καταστάσεις με αποτέλεσμα οι ατάκες να πέφτουν στο κενό όταν δεν βγάζουν μάτι.

Και πάλι διασώζεται ο χαμαιλέων Τάκης Ζαχαράτος ως ανεπανάληπτη σκυλού της επαρχίας που βοηθά τους ήρωες στην έρευνά τους. Και πάλι το νεανικό κοινό αυτής της σκυθρωπής χώρας θα συρρεύσει για να σκάσει το χειλάκι του και απόδειξη τα 39 χιλιάδες εισιτήρια των πρώτων δύο ημερών προβολής. Δυστυχώς, έτσι που έχει μειωθεί δραματικά ο αριθμός κωμωδιών που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτοί οι κλαρινογαμπροί σε κίνδυνο είναι μια κάποια λύση. 

Διανομή: Village 

Στις αίθουσες από 25.12.18