Staying Alive (Σχεδόν πέθανα)

 

 

Η πιο αγαπημένη μας stand-up comedian επιστρατεύει και πάλι το σαρωτικό χιούμορ της, το απόλυτο όπλο της, για να προσφέρει απλόχερα γέλιο και θετική ενέργεια στον κόσμο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίος ο τίτλος που κέρδισε στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Laugh Factory: Η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου. Ούτε τα σερί sold out που σημείωναν όλες οι παραστάσεις της.

Στην καινούργια της παράσταση “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)” που κάνει πρεμιέρα 4/2 στο Μικρό Παλλάς, η Κατερίνα Βρανά διακωμωδεί τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της με τον πιο αστείο τρόπο.

Ο Απρίλης του 2017 μας γέμισε θλίψη αφού ένα τέτοιο πλάσμα γεμάτο χαρά και θετική ενέργεια, μπήκε εντελώς απροσδόκητα σε μια επικίνδυνη περιπέτεια υγείας. Τότε που ταξίδεψε στη Μαλαισία για μια σειρά παραστάσεων. Εκεί δυστυχώς αρρώστησε πολύ σοβαρά: ένα σηπτικό σοκ την έφερε τρεις φορές κοντά στον θάνατο.

Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Όπως άλλωστε και το μαλλί της! Θα είμαστε όλοι εκεί λοιπόν γιατί της αξίζει το hashtag “so brave”.

Στο ολοκαίνουριο stand-up show της η Κατερίνα θα μιλήσει για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το botox, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Η παράσταση αυτή αποδεικνύει περίτρανα πως τίποτα δεν σταματάει την Κατερίνα από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

Στην Κατερίνα, άλλωστε, δεν αρέσουν τα δακρύβρεχτα και εμείς στο Grand Magazine το ξέρουμε καλά αφού την είχαμε απολαύσει σε μια σπαρταριστή συνέντευξη-φωτογράφηση πριν από λίγα χρόνια (περισσότερα εδώ ).   

INFO

Κατερίνα Βρανά- Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)

Πρεμιέρα: 4 Φεβρουαρίου (για οκτώ μόνο παραστάσεις)

Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 (CityLink), Αθήνα

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως και 26 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάρκεια: 80 λεπτά

Εισιτήρια: 12 € γενική είσοδος, 10 € ΑΜΕΑ

Προπώληση: www.viva.gr

Φωτογραφίες/αφίσα: Θοδωρής Βρανάς / Σάντρα Σωτηρίου

Προβολή και επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will

*Το θέατρο έχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Ενημερώστε όταν κάνετε κράτηση/αγορά εισιτηρίων σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σπεύσατε γιατί τα εισιτήρια αρχίζουν να εξαντλούνται !