Η «πόρνη από πάνω» επιστρέφει στην Αθήνα

 

Ένα από τα πιο «ταξιδεμένα» έργα του Νεοελληνικού Θεάτρου είναι αναμφισβήτητα η θρυλική «Πόρνη από Πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη. Από το 2011 που πρωτοανέβηκε στην Αθηναϊκή σκηνή, γνώρισε επιτυχία σε σκηνές της περιφέρειας αλλά και θριάμβους στο Παρίσι το 2017 (La Putain du Dessus με την Emilie Chevrillon) και στη Νέα Υόρκη το 2018 (The Prostitute Upstairs με την Helena Crociani).  

Αυτό το μοναδικό έργο που έχουν λατρέψει τόσο το κοινό όσο και οι κριτικοί επιστρέφει λοιπόν στην Αθήνα για να επαναλάβει την επιτυχημένη πορεία του για έκτη σεζόν, από αυτό το Φεβρουάριο στο Θέατρο Coronet του Παγκρατίου.

Πρόκειται για ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα, για να οδηγήσει σε ένα τέλος ΕΚΠΛΗΞΗ!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε... η ζωή της αλλάζει με ένα μαγικό τρόπο! 

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Φωτισμοί: Ελένη Παπαλεξανδροπούλου

Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός

Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μιχάλης Ρουμπής

Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία

Ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου 

ΙΝΦΟ

Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Από 11 Φεβρουαρίου 2019

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Κάθε Δευτέρα στις 19:30 και κάθε Τρίτη στις 21:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Κανονικό: 12 €, Μειωμένο: 10 €

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/coronet-theater/i-porni-apo-pano/

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 90 λεπτά με διάλειμμα

CORONET THEATER

Φρύνης 11, Παγκράτι, 11634 Αθήνα

Τηλέφωνα:  210 7012123 - 210 7012511

Παραπλεύρως του Θεάτρου υπάρχει Parking Αυτοκινήτων (Ασπασίας 5-Εμπορικό Κέντρο Athens Millenium) στην προνομιακή τιμή των 5,00 €, με την επίδειξη του Εισιτηρίου.