Οι τσάντες που θα αγαπήσουμε αυτό το χειμώνα

Αναμφίβολα το αξεσουάρ-φετίχ αν όχι όλων, τουλάχιστον των περισσότερων γυναικών, είναι η τσάντα. Δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να αποχωριστεί την τσάντα της και να βγει από το σπίτι με άδεια χέρια. Πιστός σύντροφος κάθε γυναίκας και αγαπημένο fashion item, η τσάντα μαζί με τα παπούτσια, τις τελευταίες δεκαετίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας, και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτά είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι μεγάλες φίρμες σχεδιάζουν τα ρούχα τους ή στήνεται μια βιτρίνα. Ίσως επειδή σε σχέση με την υψηλή ραπτική, μια επώνυμη τσάντα είναι πιο προσιτή στις περισσότερες γυναίκες, ίσως γιατί η τσάντα συνδυάζεται εύκολα και μπορεί πολύ απλά να μεταμορφώσει το στιλ μας ή γιατί μας βοηθάει να κουβαλάμε καθημερινά όλα μας τα απαραίτητα αντικείμενα, γι' αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους η τσάντα αποτελεί το φετίχ των περισσότερων γυναικών.

Οι τάσεις στις τσάντες αυτό το χειμώνα, σύμφωνα με τις δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων μόδας, έχουν ποικιλία στα σχέδια, στα υλικά και στα χρώματα και μας προκαλούν στο να αποκτήσουμε έστω μια τσάντα που θα μας βοηθήσει να αναβαθμίσουμε το λουκ μας. Φυσικά εάν το budget μας δεν επιτρέπει την επένδυση σε μια ''επώνυμη'' τσάντα, μπορούμε πάντα να εμπνευστούμε από αυτές όταν θα αγοράσουμε την οικονομική αλλά πάντα chic τσάντα μας.

Η τσάντα ''κουτί''

Με ρετρό στιλ και τον αέρα μιας άλλης εποχής , οι μοντέρνες τσάντες σε σχήμα κουτιού είναι απαραίτητο αξεσουάρ για μια lady-like εμφάνιση. Θα τις βρούμε σε μικρό αλλά και σε μεγάλο μέγεθος, με λουράκι και διακριτικά μεταλλικά στοιχεία.

Η τσάντα με λουράκι-αλυσίδα

Η πιο κλασσική αλλά πάντα διαχρονική επιλογή, είναι η τσάντες με αλυσίδα για λουράκι. Με πρωτοπόρο τον οίκο Chanel, πολλοί άλλοι σχεδιαστές ακολούθησαν το παράδειγμα του, καθώς αυτό το μεταλλικό λουράκι αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν της κομψότητας. Επίσης σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα!

Η τσάντα ''φάκελος''

Είναι κομψή και πολυτελής και φέτος αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις στις τσάντες. Συνιστάται για τις βραδινές σας εξόδους και θα τη βρείτε σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Η κλασσική tote-bag

Η τσάντα που μπορεί να χωρέσει σχεδόν τα πάντα, καθώς είναι μεγάλη σε μέγεθος και με πολλές χρήσιμες τσέπες είναι βασικός σύμμαχος στην καθημερινότητα μιας γυναίκας. Χωράει τα πάντα και ταιριάζει με τα πάντα γι' αυτό και θα είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις μας.

Η γούνινη τσάντα

Η γούνα αυτή τη σεζόν κυριαρχεί παντού και δε θα μπορούσε να αφήσει τις τσάντες απ'έξω.
Απόλυτα χειμωνιάτικη, μια τσάντα από γούνα η με γούνινες λεπτομέρειες μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα χειμωνιάτικα outfit. Σίγουρα μοντέρνα και εντυπωσιακή μια γούνινη τσάντα φέτος είναι must.

H nude τσάντα

Οι nude αποχρώσεις ήδη έκαναν έντονη την παρουσία τους από το καλοκαίρι που πέρασε. Αλλά και αυτό το χειμώνα θα βρούμε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες σε nude αποχρώσεις, και αυτό μας αρέσει πολύ καθώς μια nude τσάντα είναι κομψή και συνδυάζεται εύκολα.

Η δίχρωμη τσάντα

Οι τσάντες που συνδυάζουν δυο χρώματα, ανεξάρτητα από μέγεθος, σχήμα και χρώμα, είναι μια από τις πιο σημαντικές τάσεις του χειμώνα. Το μυστικό τους όπλο είναι ότι μπορούν να ταιριάξουν εύκολα με τα παπούτσια μας, ιδίως εάν επιλέξουμε μια δίχρωμη τσάντα σε μαύρο και καφέ χρώμα.

Η τσάντα με prints

Το φλοράλ, το πουά, το καρό και φυσικά τα animal prints, εκτός από τα ρούχα και τα παπούτσια διακοσμούν φέτος και τις τσάντες. Ιδιαίτερες και εντυπωσιακές, οι τσάντες με print μπορούν να δώσουν ζωντάνια σε οποιοδήποτε μονόχρωμο outfit, αλλά και να τις συνδυάσουμε με άλλα printed αξεσουάρ, καθώς το mix-print αποτελεί τάση γι' αυτό το χειμώνα.

Η snakeskin τσάντα

Ακαταμάχητη, πολυτελής και απόλυτα chic, η τσάντα από δέρμα φιδιού, είτε είναι αληθινό δέρμα είτε απομίμηση, έχει κατακλύσει τις πασαρέλες και όχι άδικα. Επενδύστε άφοβα σε μια τσάντα από δέρμα πύθωνα, σε διάφορα σχεδία και χρώματα, όπως μας προτείνουν φέτος οι Dior, Louis Vuitton, Valentino και πολλοί ακόμη οίκοι μόδας.

 

Από τη Χριστίνα Καλατζή