Cookies στο
Grand Magazine

To Grand Magazine χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Για να συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το site, παρακαλούμε επιτρέψτε τα cookies, αλλιώς μπορείτε να ανατρέξετε σε οδηγίες του browser σας για το πως θα τα αποκλείσετε.
Επιτρέπω τα Cookies
ΚουζίναΚρεατικάΠουλερικά

Μαριναρισμένα σουβλάκια κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές


Υλικά για 4 μερίδες

4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου

1 κίτρινη πιπεριά

1 πράσινη πιπεριά

Για τη
μαρινάδα

1/2 φλ. χυμό πορτοκάλι

1/2 φλ. ελαιόλαδο

1 κ.γλ. μέλι

Θυμάρι

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

1. Κόψτε το κάθε φιλέτο κοτόπουλο σε 5-6 μικρά κομμάτια και ανακατέψτε τα όλα μαζί σε μπολ με τα υλικά της μαρινάδας. Αφήστε το στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες.

2. Αφαιρέστε τους σπόρους από τις πιπεριές και κόψτε στο ίδιο μέγεθος με το κοτόπουλο. Περάστε το κοτόπουλο στα σουβλάκια εναλλάξ με τις πιπεριές.

3. Ψήστε σε δυνατή σχάρα για περίπου 10-12 λεπτά γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές. 

Hints and Tips

Γαρνίρετε με φρέσκια σαλάτα από σπανάκι, λαχανικά ατμού, λευκό ρύζι και γλυκόξινη σάλτσα κ.α.

Αντικαταστείστε το στήθος κοτόπουλο με 1 κιλό στήθος γαλοπούλας.

Βαθμολογήστε:
Βαθμολογία: 0/5