2 ταινίες για την Χιονάτη

Το Hollywood κατά καιρούς αποφασίζει να ασχοληθεί με ένα θέμα τόσο πολύ, ώστε να γίνονται 2 ταινίες με το ίδιο θέμα την ίδια χρονιά. Θυμηθείτε κάποιες περιπτώσεις από το πρόσφατο παρελθόν. Ηφαίστεια (Dante’s Peak και Volcano), Β’ παγκόσμιος πόλεμος ( Saving Private Ryan και Thin Red Line), Εισβολή εξωγήινων (Mars Attacks και Independence Day), Πτώση μετεωρίτη (Armageddon και Deep Impact). Τώρα σειρά έχει η Χιονάτη. 2 ταινίες λοιπόν για την κατάλευκη πριγκίπισσα.

Η πρώτη έρχεται από την Universal με τίτλο Snow White and the Huntsman. Το βασικό καστ αποτελείται από την Kristen –Μπέλα- Stewart, τον Chris -Θορ- Hemsworth και την Charlize Theron στον ρόλο της κακιάς Βασίλισσας με τους Bob Hoskins, Ian McShane, Ray Winstone και Nick Frost να τους πλαισιώνουν σε ένα ρομαντικό θρίλερ που όπως φαίνεται από το trailer υπόσχεται αγωνία δράση και ρομαντισμό.

Η δεύτερη ταινία που έρχεται από την Village και έχει τίτλο Mirror Mirror με σκηνοθέτη τον Tarsem Singh, γνωστό για τις υπέροχες εικαστικά ταινίες του όπως το The Cell και το Immortals, είναι σαφώς σε πιο κωμικό τόνο από ότι ο παραπάνω σκοτεινός ανταγωνιστής της. Βασική ηρωίδα εδώ, αν πάρουμε στα σοβαρά το trailer, δεν είναι η ίδια η Χιονάτη αλλά μάλλον η κακιά Βασίλισσα την οποία υποδύεται απολαυστικά η Julia Roberts. Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Sean Bean Nathan Lane, Lily Collins, και Armie Hammer.

Πάρτε μια γεύση και από τις 2 ταινίες και αποφασίστε τι σας ταιριάζει! Για να δούμε ποια Χιονάτη θα κερδίσει τις εντυπώσεις.