Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 2ο (2D & 3D) Blu-ray

“Ο Χάρι Πότερ και Οι Κλήροι Του Θανάτου- Μέρος Β” αποτελεί την τελευταία περιπέτεια στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ. Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι το δεύτερο μέρος των 2 ταινιών του τελευταίου βιβλίου της σειράς.

Στο επικό φινάλε η μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του Καλού και του Κακού κλιμακώνεται σε πλήρη πολεμική σύρραξη. Η κατάσταση ποτέ δεν ήταν κρισιμότερη και κανείς δεν είναι ασφαλής. Και είναι ο Χάρι εκείνος που καλείται να κάνει την απόλυτη θησεία, καθώς πλησιάζει όλο και περισσότερο η τελική του αναμέτρηση με τον Λόρδο Βόλντεμορτ. Όλα τελειώνουν εδώ!

“Ο Χάρι Πότερ και Οι Κλήροι Του Θανάτου- Μέρος Β” σκηνοθετήθηκε από τον Ντέιβιντ Γέιτς, ο οποίος έχει ήδη στο ενεργητικό του τα προηγούμενα μαγικά blockbusters “Ο Χάρι Πότερ και Το Τάγμα Του Φοίνικα”, “Ο Χάρι Πότερ και Ο Ημίαιμος Πρίγκιψ” και “Ο Χάρι Πότερ και Οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος Ά”. Στην τελευταία ταινία επιστρέφουν αστέρια-ηθοποιοί από τις προηγούμενες ταινίες, μεταξύ των οποίων οι Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούμπερτ Γκρίντ, Εμμα Γουότσον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κολντρέιν, Γουόργουικ Ντέιβις, Τομ Φέλντον, Ραλφ Φάινς, Μάικλ Γκαμπόν, Τζον Χαρτ, Τζέισον Αίσακς, Μάθιου Λιούις, Γκάρι Όλντμαν, Άλαν Ρικμαν, Μάγκι Σμιθ, Ντέιβιντ Θιούλις, Τζούλι Γουόλτερς και Μπόνι Ράιτ. Οι πλέον συλλεκτικές ταινίες Χάρι Πότερ αποτελούν την υψηλότερη σε έσοδα σειρά ταινιών όλων των εποχών, ένα παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο έχει διεκδικήσει η σιρά από την κυκλοφορία τις έκτης κατά σειρά ταινίας το 2009, “Ο Χάρι Πότερ και Ο Ημίαιμος Πρίγκιψ”.

Διάρκεια: 130 λεπτά

Είδος: Φαντασίας

Σκηνοθεσία: David Yates

Πρωταγωνιστούν: Daniel Radcliffe, Rubert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Michael Gambon, Helene Bohnam Carter, Jason Isaacs, Maggie Smith, David Thewlis, Julie Waters, John Hurt, Tom Feldon, Matthew Lewis, Gary Oldman

“Ο Χάρι Πότερ και Οι Κλήροι Του Θανάτου- Μέρος Β” θα διατεθεί προς πώληση σε Blu-ray 3D που θα περιλαμβάνει την ταινία σε Blu-ray 3D και 2D Blu-ray hi-definition, σε Blu-ray 2 δίσκων που θα περιλαμβάνουν την ταινία σε Blu-ray hi-definition και τις Πρόσθετες Παροχές.

Διανομή: Audiovisual

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ήχος: DTS-HD Master Audio 5.1
  • Εικόνα: 16Χ9 (2.40:1)
  • Υπότιτλοι: Ελληνικοί
  • Δίσκοι: 2 BD "Έκδοση 2πλού Blu-ray"
  • Δίσκοι: 2 (1 3D & 1 2D) "Έκδοση 3D"

Παροχές:

  • Maximum Movie Mode με οικοδεσπότη τον Μάθιου Λονγκ (Νέβιλ Λονγκμπότομ) και άλλους ηθοποιούς (80 λεπτά) – Ενώ η επική μάχη ανάμεσα στο Χάρι Πότερ και τον Λόρδο Βόλντεμορτ πλησιάζει, μην χάσετε ούτε μια λεπτομέρεια από την σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στις δυνάμεις του Καλού και του Κακού στο Χόγκουαρντς.
  • Μια Συζήτηση με τους Τζ.Κ. Ρόουλινγκ και Ντάνιελ Ράντκλιφ – Παρακολουθήστε την Τζ.Κ. Ρόουλινγκ και τον Ντάνιελ Ράντκλιφ σε μια αποκλειστική συζήτηση για το πώς ανέπτυξαν το χαρακτήρα του Χάρι Πότερ και πως οι ζωές τους άλλαξαν από την δόξα που έχουν πάρει και οι δυο.
  • Οι Καλικάτζαροι της Γκρίνγκοτς – Με οικοδεσπότη τον Γουοργουίκ Ντέιβις, δείτε όλη τη διαδικασία της μεταμόρφωσης σε καλικάτζαρο στις ταινίες Χάρι Πότερ, από τις οντισιόν και το μακιγιάζ των ηθοποιών έως τα τεστ προσθετικής και τα γυρίσματα των τελευταίων σκηνών.
  • Οι Γυναίκες στις ταινίες Χάρι Πότερ – Μια ματιά στις υπέροχες γυναίκες στη ζωή του Χάρι Πότερ και τον καθοριστικό ρόλο που παίζουν στις ταινίες.
  • Όταν ο Χάρι Έφυγε Από το Χόγκουαρτς – Ο βραβευμένος με BAFTA δημιουργός Μόργκαν Μάθιους  στον οποίο δόθηκε απεριόριστη πρόσβαση στις διαδικασίες που καθόρισαν τη δημιουργία των ταινιών, οι οποίες αποτελούσαν επτασφράγιστο μυστικό-μέχρι τώρα. Ακούστε τις προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που έχουμε γνωρίσει αλλά και αυτών που δεν γνωρίζουμε, καθώς φτάνουμε στο τέλος της πιο πετυχημένης περιόδου στην κινηματογραφική ιστορία.
  • Κομμένες Σκηνές

Προς πώληση από την 1η Δεκεμβρίου, 2011