Η Καθαρίστρια

 

Παράταση πήρε η κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η Καθαρίστρια» έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας που δροσίζεται στο Θέατρο Μπέλλος στην Πλάκα αν και το Καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά!

Ο Αντώνης Τσιπιανίτης μετά τη μεγάλη και πολύχρονη επιτυχία του θρυλικού πια μονόλογου «Η πόρνη από πάνω», τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, μας προσφέρει ένα νέο μονόλογο, αυτόν της Πελαγίας της καθαρίστριας που ενσαρκώνει η Μαρίνα Γεωργοπούλου. Η Πελαγία θα μας περιμένει και αυτή την εβδομάδα στο Θέατρο Μπέλλος,  μέχρι και την Κυριακή των εκλογών της 7 Ιουλίου.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Η κοινωνική διαστρωμάτωση μιας επιχείρησης, τι σχέση μπορεί να έχει με ανολοκλήρωτους έρωτες; Μια καθαρίστρια "επιτρέπεται" να ονειρεύεται; Ποια ανάγκη μπορεί να οδηγήσει δυο φίλες να ξοδεύονται για μια μεταμόρφωση που δεν εκπληρώνει κάποιο όνειρο;

Στο σαλόνι του σπιτιού της η Πελαγία, καθαρίστρια στο επάγγελμα, μας εκμυστηρεύεται τη ζωή της, τις σκέψεις της, τις αγωνίες της. Ένας μονόλογος για τον αγώνα μιας γυναίκας να αποκτήσει, όσα της αρνήθηκε η ζωή και να περάσει από τα “όχι” στο μεγάλο ” ναι”! Μέσα από κωμικές καταστάσεις αλλά και πολλή συγκίνηση, η Πελαγία μας θυμίζει, ότι εμείς αποφασίζουμε να ευτυχίσουμε και να βιώσουμε μια ζωή γεμάτη χαρά, δώρα, αγάπη και αγαθά!

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη:  Χριστόφορος Μπουρνιάς

Φωτογραφίες: Γιάννης Παυλίδης 

Πελαγία η Μαρίνα Γεωργοπούλου

ΙΝΦΟ

Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ

Την Παρασκευή και το Σάββατο 5 και 6 Ιουλίου στις 21.30

Την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 19.30

Διάρκεια: 75 λεπτά

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10 ευρώ ( γενική είσοδος )

Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ

Κέκροπος 1, Πλάκα

Τηλέφωνο 2103229889

E-mail : [email protected]