Θερινό Θέατρο Λαμπέτη: Συνεχίζονται οι παραστάσεις και τον Σεπτέμβρη

 

Το κλασσικό αριστούργημα του Thornton Wilder Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ αλλά και η θεότρελη διαδραστική κωμωδία του Γιώργη Κοντοπόδη ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, θα συνεχίσουν για λίγο ακόμη την επιτυχημένη πορεία τους στην όμορφη ταράτσα του Θερινού Θεάτρου Λαμπέτη. 

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ

«Η Μικρή μας Πόλη» είναι ένας ύμνος στην ζωή, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην πολύτιμη αξία της κάθε στιγμής που ζούμε, όσο μικρή και ασήμαντη και αν φαίνεται.

Ο έρωτας, η φιλία, η ενηλικίωση, οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, τα ατομικά και συλλογικά όνειρα της κοινωνίας, η απλή καθημερινή ζωή μιας πόλης, αλλά και όλος ο κύκλος της ζωής των ανθρώπων είναι τα θέματα πού διαπραγματεύεται με γλαφυρό, τρυφερό αλλά και αστείο τρόπο ο τιμημένος με το βραβείο Πούλιτζερ συγγραφέας Θόρντον Γουαϊλντερ σε ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Να σημειωθεί ότι στο ρόλο του αφηγητή συνεχίζει ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Περισσότερα για την παράσταση εδώ

ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η Ιταλίδα  και ο Κρητικός σύζυγος της, θα συνεχίσουν  να προσφέρουν άφθονο γέλιο στους θεατές, ξετυλίγοντας την ιστορία τους. Πολλά χρόνια γάμου, συνεχείς απιστίες του συζύγου, μια σύζυγος στα όρια της τρέλας και δύο νέοι ηθοποιοί σε… ρόλους έκπληξη συνθέτουν το πάζλ των ηρώων μας. Καυγάδες, πάθη, μίση, έρωτες, απιστίες και εξομολογήσεις σε μια ξέφρενη διαδραστική παράσταση, με την ηθελημένη συμμετοχή θεατών.

Περισσότερα για την παράσταση εδώ 

ΙΝΦΟ 

ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Δευτέρα 16/9,

Τρίτη 17/9,

Δευτέρα 23/9,

Τρίτη 24/9,

Εξτρά παράσταση: Σάββατο 21/9 στις 18.45

 

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Τετάρτη 18/9,

Πέμπτη 19/9,

Παρασκευή 20/9,

Σάββατο 21/9 και

Κυριακή 22/9,

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21:15.

Οι εισπράξεις των τριών τελευταίων παραστάσεων θα μοιραστούν σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

 

Προπώληση μέσω Viva.gr και στο ταμείο του Θεάτρου Λαμπέτη

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι

Τηλέφωνο 210 6457086