Η Νάνα Μούσχουρη συναντά τον Μίμη Πλέσσα στο Ηρώδειο

 

Η Νάνα Μούσχουρη και ο Μίμης Πλέσσας για πρώτη φορά μαζί μετά από 60 χρόνια. Η διεθνής Ελληνίδα τραγουδίστρια  θα βρεθεί στην σκηνή του Ηρωδείου στη μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον αγαπημένο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα που πραγματοποιείται για την ενίσχυση του ιδρύματος "Το Σπίτι του Ηθοποιού".

65 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία και 60 χρόνια μετά το Πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού στο οποίο η Νάνα Μούσχουρη κέρδισε με το τραγούδι του Μίμη Πλέσσα «Το Αστεράκι», θα βρεθούν ξανά μαζί στην πιο σημαντική σκηνή, αυτή του Ηρωδείου.

Θα είναι αναμφισβήτητα μία ιστορική στιγμή για το Ελληνικό Τραγούδι. 

Φωτό από πρόσφατη επίσκεψη της Νάνας Μούσχουρη στο σπίτι του συνθέτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μίμη Πλέσσα θα συντροφεύσουν κορυφαίοι και αγαπημένοι ερμηνευτές όπως η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και ο Μίλτος Πασχαλίδης. Σημαντική θα είναι και η παρουσία δύο καταξιωμένων συνθετών στην ξεχωριστή αυτή βραδιά. Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής θα χαρίσουν στο κοινό μία συγκινητική μουσική σύμπραξη με τον Μίμη Πλέσσα. Το παρόν της θα δώσει και η "Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου" που θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά.

Στη βραδιά θα συμμετέχει επίσης η εικοσαμελής "Σύγχρονη Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας", υπό την μουσική διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου. Και βέβαια τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού, σε μία προσπάθεια έντονης κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης χρόνων, του Ιδρύματος, προκειμένου να βοηθήσει τους Έλληνες Ηθοποιούς.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ιδέα: Άννα Φόνσου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα

Ενορχήστρωση - Μουσική διεύθυνση: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Σκηνοθετική επιμέλεια : Ελεάνα Πλέσσα

Παραγωγή: Music & Drama Productions - Μαυρίκιος Μαυρικίου

Διεύθυνση και Οργάνωση Παραγωγής :  Νταίζη Λεμπέση 

ΙΝΦΟ

Νύχτα καλοκαιριού στο Ηρώδειο 

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 

Ώρα έναρξης: 21.00 

Προπώληση εισιτηρίων :

https://www.viva.gr/tickets/music/irodeio/mimis-plessas-nihta-kalokairiou/ 

Επικοινωνία και προβολή : Νταίζη Λεμπέση 6908502631, [email protected]

Για πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3456 909 - 6947807171