Ευτυχία: Έρχεται στις 19 Δεκεμβρίου

 

Κυκλοφόρησε τo νέο trailer μαζί με φωτογραφίες για την πολυαναμενόμενη μεγάλη παραγωγή με θέμα τον βίο και το έργο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Βασισμένη στον ταραχώδη βίο και το σπουδαίο έργο που κληρονόμησε η ελληνική μουσική από τη μεγαλειώδη πένα της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, η ταινία, σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη, αντλεί έμπνευση από τα πάθη και τις αδυναμίες αυτής της πληθωρικής, αντισυμβατικής και πρωτοπόρου γυναίκας, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο λαϊκό τραγούδι. Η μοναδική της προσωπικότητα αποτυπώθηκε στους στίχους της που έγιναν μερικές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες, όπως τα «Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα», «Η φαντασία», «Είσαι η ζωή μου», «Μαντουμπάλα», «Στ΄ Αποστόλη το κουτούκι», «Πετραδάκι, πετραδάκι», «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά», «Δύο πόρτες έχει η ζωή» («Το τελευταίο βράδυ μου»), «Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι».

Ο Άγγελος Φραντζής, ένας από τους σημαντικότερους νέους Έλληνες σκηνοθέτες, αναλαμβάνει να καθοδηγήσει δύο μεγάλες ερμηνεύτριες, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Κάτια Γκουλιώνη, στο ρόλο της ασυμβίβαστης στιχουργού σε δύο διαφορετικές ηλικίες.

Στο πλάι αυτής της καθαρόαιμης καλλιτέχνιδας στέκονταν οι πιο κοντινοί της άνθρωποι χάρη στους οποίους κατόρθωνε να ισορροπεί το δημιουργικό της δαιμόνιο  με την αιρετική -για την εποχή- προσωπικότητα και ζωή της. Τους ρόλους αυτούς αναλαμβάνουν οι Ντίνα Μιχαηλίδου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Δρακόπουλος.

Γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου της εποχής ζωντανεύουν μέσα από ένα λαμπρό επιτελείο ηθοποιών, όπως οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Χάρης Μαυρουδής, Λεωνίδας Κακούρης, και Κατερίνα Διδασκάλου. Στο ρόλο του κονφερασιέ ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς.

Μια παραγωγή της Tanweer Productions σε συμπαραγωγή με: COSMOTE TV, Splendidway Universe, Viewmaster Films και με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ

Facebook Page | Ευτυχία - Η ταινία:  https://www.facebook.com/eftihiathemovie/

Instagram | eftihiathemovie: https://www.instagram.com/eftihiathemovie

Δείτε παρακάτω το πολύ συγκινητικό trailer και ετοιμαστείτε!