Playing with fire – Παίζοντας με τη Φωτιά

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2019 

Διάρκεια: 96 λεπτά 

Είδος: Οικογενειακή Κωμωδία 

Βαθμολογία:

Σκηνοθεσία: Andy Fickman 

Πρωταγωνιστούν: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Brianna Hildebrand, Christian Convery, Finley Rose Slater, Judy Greer, Dennis Haysbert. 

Όταν η ελίτ ομάδα ειδικών πυροσβεστών με επικεφαλής τον Τζέικ Κάρσον επεμβαίνει για να σώσει τρία αδέλφια, παγιδευμένα στο φλεγόμενο εξοχικό τους, αμέσως συνειδητοποιούν ότι καμιά εκπαίδευση ως τώρα δεν θα μπορούσε να τους προετοιμάσει για την πιο δύσκολη δουλειά– να γίνουν προσωρινά μπεϊμπισίτερ. Οι πυροσβέστες αδυνατούν να εντοπίσουν τους γονείς των παιδιών και ενώ τους συμβαίνουν τα πάνω-κάτω στη ζωή και στη δουλειά τους, γρήγορα μαθαίνουν ότι τα παιδιά - όπως οι πυρκαγιές - είναι άγρια και απρόβλεπτα. 

Ο πρώην πρωταθλητής του WWE και νυν επίδοξος κινηματογραφικός αντικαταστάτης του Σβαρτσενέγκερ Τζον Σένα ζήλεψε την κωμική δόξα του ειδώλου του σε ταινίες όπως ο Μπάτσος του Θηριοτροφείου και επιχειρεί να τη μεταφέρει στο σκληρό πεδίο των ιπτάμενων πυροσβεστών της Καλιφόρνια, αναλαμβάνοντας χρέη «τροχονόμου» ατίθασων παιδιών που θα του κάνουν τη ζωή κόλαση αλλά τελικά θα του ξυπνήσουν τα κοιμισμένα πατρικά φίλτρα, ε, στο Χόλιγουντ είμαστε, οικογενειακές ταινίες κάνουμε, λέμε και κανένα αστείο να περνά η ώρα κι άμα λάχει βάζουμε και φωτιά στα μπατζάκια μας, ε, παιδιά είναι κύριε Πυροσβέστη μου τι να τα κάνουμε να τα σκοτώσουμε; Όχι να μη τα σκοτώσετε αλλά να τα πάρετε και να πάτε να κάνετε την πλάκα σας παρακάτω μακριά από τις οθόνες των Multiplex γιατί δε σας φταίνε τα άλλα τα παιδάκια που θα πληρώσουν εισιτήριο για να τα δουν και οι πατεράδες και οι μανάδες που θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που έδωσαν λεφτά και δεν έκατσαν σπίτι τους να δουν κανένα ελληνικό κωμικό σίριαλ (ονόματα δε λέμε, κουζίνες δε θίγουμε) τσάμπα στον καναπέ.

Από το σκηνοθέτη της ταινίας «Ο Μπάτσος του Μόλ 2» όμως θα έπρεπε να γνωρίζουμε τι μπορούμε να αναμένουμε. Κάτι επιφανειακό, παλιομοδίτικο και κραυγαλέο με σχηματικό στόρι, πολλούς κασκαντέρ and a biiiig explosion ! Σοβαρά τώρα, υπάρχει κοινό για κάτι τόσο κρυόπλαστο και ανέμπνευστο εκτός Αμερικής; Ο Μπάτσος του Θηριοτροφείου μπροστά του είναι αριστούργημα! Και ο ‘Αρνολντ Θεός! Μπράτσο και μπράτσο κι από το ίδιο βαρέλι… 

Διανομή: Odeon 

Στις αίθουσες από 05.12.19