No time to die for Mr. Bond- No more time to wait for the trailer !

 

Έφθασε το πρώτο trailer της νέας ταινίας James Bond «No Time To Die» που βγαίνει στις αίθουσες στις 2 Απριλίου του 2020! Δυο θεαματικά λεπτά που ανοίγουν την όρεξη στους αμέτρητους θαυμαστές για την επόμενη άνοιξη! 

Η ταινία, η ανάπτυξη της οποίας καθυστέρησε μετά την αποχώρηση του αρχικού σκηνοθέτη Danny Boyle  λόγω καλλιτεχνικών διαφωνιών,  ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της στις 25 Οκτωβρίου και τώρα βρίσκεται στο στάδιο του Post-Production. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στα γυρίσματα συνεχίστηκαν (τραυματισμοί, θύελλες κλπ.) αλλά τώρα το νερό μπήκε στο αυλάκι για αυτή την παραγωγή της EON Productions των Broccoli και της Metro Goldwyn Mayer που για πρώτη φορά θα διανεμηθεί παγκοσμίως από την Universal μετά τη λήξη της συμφωνίας με την Columbia.

Με σκηνοθέτη αυτή τη φορά τον Αμερικανό Cary Joji Fukunaga, δημιουργό μεταξύ άλλων του True Detective και φυσικά με πρωταγωνιστή και πάλι τον Daniel Craig που επιστρέφει στην πέμπτη του ενσάρκωση του ήρωα του συγγραφέα Ιαν Φλέμινγκ, το καστ του φιλμ περιλαμβάνει τους Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Μπίλι Μάγκνουσεν, Άνα ντε Άρμας,  Ρόρι Κινίαρ, Ντέιβιντ Ντένσικ, Νταλί Μπενσάλα και βέβαια τους Τζέφρι Ράιτ και Ρέιφ Φάινς. 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

O Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί γρήγορα, όταν ο παλιός του φίλος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIA, θα εμφανιστεί ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που έχει πέσει θύμα απαγωγής αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ότι αναμένονταν και θα οδηγήσει τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού» ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία. 

Η πρεμιέρα του No Time To Die αναμένεται την προσεχή άνοιξη και ειδικότερα στις 2 Απριλίου 2020 (ο Θεός των κατασκόπων να βάλει το χέρι του). Στη χώρα μας, σε διανομή της Tulip Entertainment. 

Παρακάτω το πολυαναμενόμενο trailer