Οι Italian Tenors στο Christmas Theater

 

Οι Italian Tenors αποτελούνται από τους τρεις Ιταλούς ερμηνευτές όπερας Luca Sala, Sabino Gaita και Evans Tonon. Νέοι και όμορφοι, οι Ιταλοί Τενόροι μετά από σπουδές και αρκετές εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το project και να παρουσιάσουν διάσημα pop αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια με τις υπέροχες φωνές τους. Τρεις τενόροι που τραγουδούν μαζί από το Caruso του Λούτσιο Ντάλα μέχρι το Con Te Partiro χωρίς να σταματούν εκεί. Διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60 αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες, συνδυάζονται με τις ωραιότερες κλασικές άριες από τις διασημότερες όπερες, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι: «Εμείς ερμηνεύουμε ως επί το πλείστον ιταλικά τραγούδια που έχουν γίνει παγκοσμίως διάσημα. Από τους κλασσικούς ήχους του Ένιο Μορικόνε στους pop ρυθμούς του Ουμπέρτο Τότζι και του Gloria. Από το ρομαντικό Caruso του Λούτσιο Ντάλα μέχρι το μοναδικό Volare και τον Ντομένικο Μοντούνιο. Και όλα αυτά συνδυάζονται υπέροχα με διάσημες άριες που έκαναν διάσημη την όπερα σε όλο τον κόσμο... Σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από το Βατικανό μέχρι Κολοσσαίο και την Φοντάνα Ντι Τρέβι. Όπως έλεγε ο μεγάλος συγγραφέας Ίταλο Καλβίνο «Κλασικό είναι ένα βιβλίο ή ένα τραγούδι ή ένα έργο τέχνης που ποτέ δεν έχει ολοκληρώσει αυτά που έχει να πει..»»

Οι τρεις Ιταλοί Τενόροι έχουν εμφανιστεί σε όπερες εδώ και χρόνια, γι 'αυτό είναι ακόμα πιο συναρπαστικό για αυτούς να είναι σε θέση να συνδυάσουν την κλασική τους προέλευση με την αγάπη τους για pop μουσική. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους "That’s Amore" κυκλοφόρησε το 2012 και ήταν ένα υπέροχο ταξίδι στο ένδοξο παρελθόν του Ιταλικού τραγουδιού με έναν κλασικό ήχο που μάγεψε τους ακροατές.

Αμέσως έγιναν διάσημοι και άρχισαν τις περιοδείες στις μεγαλύτερες όπερες αλλά και Αρχαία θέατρα της Ιταλίας. Και έφτασαν μέχρι το Κολοσσαίο της Ρώμης.

Ακολούθησαν μεγάλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στις οποίες αποθεώθηκαν. Και μετά ήρθε το δεύτερο άλμπουμ τους, το "Viva La Vita" το 2014 που τους πήγε ένα βήμα παραπέρα καθώς είναι αφιερωμένο στον Ιταλικό τρόπο ζωής.

Όπως λένε και οι ίδιοι: «Τα τραγούδια μας είναι ένα ταξίδι στη χώρα μας, στις ομορφιές της και στις αντιφάσεις της. Γι 'αυτό το Viva la Vita είναι το σύνθημά μας! Και αγαπάμε τη ζωή, όπως έρχεται: όμορφη, συναρπαστική, τρυφερή, προκλητική, εκπληκτική, υπέροχη, ρομαντική. Αυτή είναι η Ιταλία, αυτή είναι η μουσική μας..» 

ΙΝΦΟ

THE ITALIAN TENORS 

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 στις 20.00 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ (ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ)

VIP ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 54 ΕΥΡΩ

Α ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 44 ΕΥΡΩ

Β ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 36 ΕΥΡΩ

ΚΕΡΚΙΔΑ (ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ)

Γ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 26 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65+, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 13 ΕΥΡΩ

Δ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 18 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65+, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 9 ΕΥΡΩ

Ε ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 10 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65+, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 5 ΕΥΡΩ

ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ): 5 ΕΥΡΩ, ΣΥΝΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 211 77 01 700 

Christmas Theater

Κλειστό ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου (Βεϊκου) 

Προπώληση εισιτηρίων: 211 77 01 700,  www.christmastheater.gr & www.viva.gr