Η Σταχτοπούτα υποδέχεται στο Broadway τη γιορτή των παιδιών των ηθοποιών

 

Η ετήσια γιορτή για τα παιδιά των ηθοποιών θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Θέατρο Broadway, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Μαζί με την γιορτή των παιδιών των ηθοποιών θα κοπεί η βασιλόπιτα του ΤΑΣΕΗ (ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ) για το 2020. Η  γιορτή θα είναι διπλή γιατί η ψυχή του ΤΑΣΕΗ και πρόεδρος του, Σπύρος Μπιμπίλας, θα γιορτάσει τα 64α γενέθλια του, επάνω στην σκηνή, αφού πρωταγωνιστεί στην Σταχτοπούτα. 

Κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί η "Music & Drama Productions", η εταιρία παραγωγής θεαμάτων του Μαυρίκιου Μαυρικίου παρουσιάζει στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Broadway το διάσημο έργο του Charles Perrault Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ σε μορφή μιούζικαλ.

Τα μελωδικά τραγούδια, οι όμορφες μελωδίες και οι εντυπωσιακές χορογραφίες είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής υπερπαραγωγής που στόχο έχει όχι μόνο να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει την φαντασία τους αλλά να τους μεταδώσει και αξίες όπως ο σεβασμός, η δικαιοσύνη και η δύναμη της αληθινής αγάπης. Μία αγαπημένη ιστορία, με παραμυθένιες εικόνες και ηθικά διδάγματα. Μία φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη ζωτικά μηνύματα για όλη την οικογένεια. 

Το έργο παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί σε παραγωγή της "Music & Drama Productions", της εταιρίας παραγωγής θεαμάτων του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Broadway. Μελωδικά τραγούδια, όμορφες μουσικές και εντυπωσιακές χορογραφίες είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής υπερπαραγωγής που στόχο έχει όχι μόνο να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει την φαντασία τους αλλά να τους μεταδώσει και αξίες όπως ο σεβασμός, η δικαιοσύνη και η δύναμη της αληθινής αγάπης. Μία αγαπημένη ιστορία, με παραμυθένιες εικόνες και ηθικά διδάγματα. Μία φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη ζωτικά μηνύματα για όλη την οικογένεια. 

Πρόκειται για μία παράσταση υπερθέαμα που κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε μικρού και μεγάλου θεατή· βασίζεται έντονα στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και ισορροπεί απόλυτα την περιπέτεια και την ένταση με την συγκίνηση και την τρυφερότητα. 

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Charles Perrault

Θεατρική απόδοση: Βασίλης Πλατάκης

Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης - Αναστάσης Δεληγιάννης

Μουσική: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Χορογραφίες: Αναστάσης Δεληγιάννης

Ενορχήστρωση - Μουσική διδασκαλία: Μαυρίκιος Μαυρίκιου

Σκηνικά: Εllen Barkin

Κοστούμια: Σύλια Δεμίρη

Φωτισμοί: Βασίλης Πλατάκης

Βοηθοί Σκηνοθέτη: Τάκης Δρόσος - Ελεάνα Πλέσσα

Φωτογραφίες: Νεκτάριος Κουρής - Ελεάνα Πλέσσα

Μακιγιάζ - Χτενίσματα: Νικολέτα Πικέα

Ηχητικός Σχεδιασμός: Δημήτρης Δημητριάδης

Ηλεκτρολόγος: Νίκος Καλαντζής 

Επικοινωνία - Δημόσιες Σχέσεις: Νταίζη Λεμπέση (τηλ. 6908502631)

E-mail: [email protected] 

Παραγωγή: "Music & Drama Productions" - Μαυρίκιος Μαυρίκιου

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:

"Music & Drama Productions", Ορφέως 41, 11854, Αθήνα.

Τηλ. 210 3456909 - 6947807171

E-mail: [email protected]

 

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Κώστας Βουτσάς, Σπύρος Μπιμπίλας, Ευτυχία Φαναριώτη, Τέτα Καμπουρέλη, Γιάννος Παπαευσταθίου, Άκης Δήμας, Έφη Κιούκη, Νικόλας Γεωργανής, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Ιωάννα Μαρμάρου, Γεωργία Πλουσιάδη. Στον ρόλο της Σταχτοπούτας η Μυριέλλα Κουρεντή.

ΙΝΦΟ

Σταχτοπούτα 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11:30 π.μ. & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα και 30 λεπτά (και 10 λεπτά διάλειμμα) 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: VIVA.GR - Ταμείο Θεάτρου Broadway (Αγ.Μελετίου 61) &

Γραφείο οργάνωσης & παραγωγής (Ορφέως 41) 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

VIP - ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: €15

ΖΩΝΗ Α: €12 - ΖΩΝΗ Β: €10 - ΖΩΝΗ Γ: €8

Για τα ΑΜΕΑ η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ 

 

ΘΕΑΤΡΟ BROADWAY

(Αγ. Μελετίου 61Α & Πατησίων, Κυψέλη,  Τηλ.: 2108654787, 2110125784, 2110130238)

ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ: Καθημερινά 10.00-13.00 και 16.00-22.00

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Στάση μετρό ''Βικτώρια'', με λεωφορεία και με αυτοκίνητα σε χώρους στάθμευσης στην οδό Αγίου Μελετίου και περιμετρικά του θεάτρου Broadway.