Volki i ovtsy. Khod sviney (Sheep and Wolves Pig Deal) – Πρόβατα εναντίον Λύκων 2

Παραγωγή: Ρωσία – 2019 

Διάρκεια: 85 λεπτά 

Είδος: Animation 

Βαθμολογία: * * ½ 

Σκηνοθεσία: Vladimir Nikolaev 

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: ΠΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΝΕΛΛΑΣ, ΝΕΦΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΗΔΥΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ. 

Το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή όταν ξαφνικά καταφθάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες - μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα. Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις - γιατί η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα!

Τα πρόβατα και οι λύκοι που κατάφεραν να «κάνουν χωριό» στο πρώτο φιλμ του 2016 επιστρέφουν μονιασμένα για να αντιμετωπίσουν τον έξω κόσμο που δεν φαίνεται να κατανοεί ούτε να εκτιμά το κοινωνικό τους συμβόλαιο. Μια ελαφρά συγκαλυμμένη παραβολή για τους κινδύνους που απειλούν την ελευθερία και τις δημοκρατικές κατακτήσεις που αφορά άμεσα τη χώρα παραγωγής της την Ρωσία. Χαριτωμένο, διδακτικό και συχνά ευρηματικό ψηφιακό σχέδιο, δεν μπορεί φυσικά να συγκριθεί με τις πανάκριβες παραγωγές της Pixar και της Disney αλλά στέκει αξιοπρεπώς στην παιδική κινηματογραφική αγορά στην οποία απευθύνεται.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά. 

Διανομή: NEO Films 

Στις αίθουσες από 30.01.2020