Τα καλύτερα γιορτινά χτενίσματα για τα μαλλιά σας

Έχετε βρει τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορέσετε, το μακιγιάζ που θα κάνετε, τα δώρα που θα χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, άλλα σας λείπει κάτι ακόμη προκειμένου να είστε έτοιμες για τη βραδιά του ρεβεγιόν. Τα μαλλιά παίζουν καταλυτικό ρόλο στην τελική σας εμφάνιση, γι' αυτό καλά θα κάνετε να δώσετε λίγη σημασία στο πως θα χτενίσετε τα μαλλιά σας στο πάρτι της χρονιάς. Μην ανησυχείτε όμως, καθώς υπάρχουν πολλές φρέσκες και μοντέρνες ιδέες για να βρείτε το κατάλληλο hairstyle, όποιο τύπο μαλλιών και αν έχετε. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έμπνευση, με μερικές από τις πιο hot τάσεις στα γιορτινά χτενίσματα.


Μισά πάνω-μισά κάτω
Είτε έχετε ίσια είτε σπαστά μαλλιά, αυτό το χτένισμα είναι απλό και όμορφο. Ιδανικό για τα μακριά μαλλιά, αλλά και για τα μαλλιά που φτάνουν στο ύψος των ώμων. Δώστε όγκο στο χτένισμα κρεπάροντας το πάνω μέρος και αν δεν έχετε φράντζα, δημιουργήστε μια κάνοντας χωρίστρα στο πλάι. Απολύτως chic και θηλυκό, είναι ένα χτένισμα που θα λατρέψετε.


Ανέμελο σινιόν
Πιάστε τα μαλλιά σας χαλαρά, χαμηλά στον αυχένα, αφήνοντας μερικές μπούκλες να πέφτουν ανέμελα τριγύρω. Εάν τα μαλλιά σας είναι ίσια κάντε πρώτα τις μπούκλες με ένα ειδικό σίδερο και μετά τραβήξτε τα μαλλιά σας επάνω στερεώνοντας τα φουρκέτες και τσιμπιδάκια. Είναι στιλάτο, νεανικό και σέξι καθώς δείχνει επιμελώς ατημέλητο, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλο και για πιο κοντά μαλλιά. Για ακόμη πιο ξεχωριστό στιλ κάντε το σινιόν στο πλάι.


Χαλαρή αλογοουρά
Πραγματικά εύκολο και χαριτωμένο, είναι ένα χτένισμα που μπορεί να κάνει τα ίσια η σγουρά μαλλιά σας να δείχνουν εντυπωσιακά με μερικές μόνο κινήσεις. Πιάστε τα μαλλιά σας πίσω ή στο πλάι, αφήνοντας μερικές ανέμελες τούφες για ακόμη πιο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα η sleek για πιο αυστηρό και chic λουκ.


Πλεξούδα στο πλάι
Ρομαντικό, δημοφιλές και πάντα επίκαιρο, είναι ένα δροσερό και νεανικό χτένισμα, ιδανικό για μια ξεχωριστή εμφάνιση στο ρεβεγιόν. Κάντε μια γαλλική πλεξούδα στο πλάι, και για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα προτιμήστε την πλεξούδα–ψαροκόκαλο και αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο σας.


Ψηλός κότσος
Ο ψηλός κότσος είναι σίγουρα εντυπωσιακός και παραμένει ένα κλασσικό και διαχρονικό χτένισμα. Μπορείτε να κάνετε ένα κότσο στο πάνω μέρος του κεφαλιού για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό λουκ που τραβάει τα βλέμματα. Εάν όμως έχετε μακρύ πρόσωπο αποφύγετέ το καθώς ενδέχεται να προσθέσει επιπλέον μήκος στο πρόσωπο σας.


Κυματιστό ρετρό
Μέσα στο όλο κλίμα της αναβίωσης του ρετρό, εάν θέλετε να πετύχετε το λουκ της ντίβας μιας άλλης εποχής, αυτό το χτένισμα είναι το κατάλληλο. Κρατήστε τα μαλλιά σας flat στο πάνω μέρος και δημιουργήστε κυματισμούς στα μαλλιά σας, ξεκινώντας από το μέσο του κεφαλιού.


Φροντίστε να διαλέξετε ένα χτένισμα που ταιριάζει πρώτα από όλα σε εσάς, στο πρόσωπο  αλλά και την προσωπικότητα σας και κατά δεύτερο λόγο στο ντύσιμο σας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα γιορτινά χτενίσματα για να επιλέξετε ένα απολύτως θηλυκό, κομψό και ενδιαφέρον χτένισμα. Εάν θέλετε επίσης, δοκιμάστε να διακοσμήσετε το χτένισμα σας με εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών, φυσικά λουλούδια η στέκες μαλλιών, μιας και το πνεύμα των γιορτών μας προκαλεί να γίνουμε λίγο πιο glamorous...

 

Από τη Χριστίνα Καλατζή