Star Wars Episode I: The Phantom Menace (3D) - Star Wars Επεισόδιο 1: Η Αόρατη Απειλή (3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ – 1999

Διάρκεια:  136 λεπτά

Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας

Σκηνοθεσία: George Lucas

Πρωταγωνιστούν: Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd, Ian McDiarmid, Kenny Baker, Anthony Daniels, Pernilla August, Frank Oz.

Υπόθεση: Το υποψήφιο για 3 Όσκαρ (Καλύτερων Οπτικών Εφέ, Καλύτερων Ηχητικών Εφέ, Καλύτερου Ήχου) υπερθέαμα του Τζορτζ Λούκας  επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ σε τρισδιάστατη μορφή.

Πρόκειται για το πρώτο κεφάλαιο της επικής όπερας του διαστήματος, που ανατρέχει στην αρχή του θρύλου: με το Star Wars Episode 1: The Phantom Menace, ο Λούκας μας ταξιδεύει στην αρχή, όταν ο Νταρθ Βέιντερ ήταν ακόμα ο Άνακιν Σκαιγουόκερ, ένα εννιάχρονο παιδί που αντιπροσώπευε την ελπίδα για το μέλλον, κι ο Όμπι-Ουάν Κενόμπι ένας αποφασιστικός νεαρός ιππότης Τζεντάι. Αυτό το πρώτο κεφάλαιο, χάρμα οφθαλμών όσον αφορά στη σκηνογραφία, τα κουστούμια, την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία, ακολουθεί τον Άνακιν στο ταξίδι του, όσο εκείνος κυνηγά τα όνειρά του και αντιμετωπίζει τους φόβους του στο κέντρο ενός γαλαξία σε αναταραχή.

Τα λόγια είναι περιττά για μια από τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών που έχει αποφέρει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο Box Office. May the Force Be With You…

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 09.02.12.


Star Wars: Επεισόδιο I - Η Αόρατη Απειλή (3D) -... by Odeon