Alexandra

Ακόμη και αν δε γιορτάζεις φέτος, έχεις σημαντικό λόγο να βρίσκεσαι εδώ. Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το GRAND επέλεξε να φωτογραφίσει ένα από τα πιο hot μοντέλα του αποκλειστικά για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Η sexy Αλεξάνδρα μας απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του ανδρικού φύλου.


Γιορτάζεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Και βέβαια τη γιορτάζω, όχι όμως στις 14 Φεβρουαρίου αλλά κάθε μέρα. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένω έναν ολόκληρο χρόνο για να γιορτάσω.


Ποιό είναι το ωραιότερο δώρο που σου έχουν κάνει αυτή τη μέρα;

Θυμάμαι αρκετά αλλά αυτό που ξεχωρίζω όχι τόσο για την αξία του αλλά για το συνδυασμό με τη ρομαντική ατμόσφαιρα είναι ένα υπέροχο μονόπετρο ανάμεσα σε αναρίθμητα και κατακόκκινα τριαντάφυλλα.


Ερωτεύεσαι συχνά;

Δε μπορώ να πω ότι συμβαίνει συχνά, αντιθέτως πολύ σπάνια. Είναι δύσκολο να βρεις έναν ευγενικό, εμφανίσιμο και γοητευτικό άντρα σήμερα, όμως μου έχει συμβεί στο παρελθόν και είναι απερίγραπτα απίστευτη εμπειρία. Το σίγουρο είναι ότι καθημερινά ερωτεύομαι πανέμορφα αξεσουάρ όπως επίσης χαριτωμένα κουτάβια και γατάκια.


Ποιό θα ήταν το ιδανικό ραντεβού για σένα;

Ανήκω στην κατηγορία της φυσιολογικής γυναίκας και δεν περιμένω ακραίες καταστάσεις για αυτήν τη μέρα. Μια κλασική έξοδο σε ένα ποιοτικό εστιατόριο με καλό φαγητό, λίγη σαμπάνια και ρομαντική μουσική είναι αρκετά για να περάσω τέλεια αυτό το βράδυ. Σίγουρα μου αρέσουν τα δώρα αλλά αυτό το αφήνω για εκείνον...

Photographer: Nick Zacharopoulos

 

Model : Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Hair styling & Make up artist : Thenia Kourti

Ρούχα - Παπούτσια - Εσώρουχα: Protagonista Fashion Store

Location: Hotel Priamos

Συνέντευξη : Alfa Zita Team


Protagonista Fashion Store

Α. Μεταξά 27-29, Γλυφάδα

Τηλ.: +30 2108 980 180

Hotel Priamos

Φωκιανού 26, Αθήνα

Τηλ.: +30 2107 295 930