The Vow - Έρωτας από την Αρχή

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2012

Διάρκεια: 104 λεπτά

Είδος: Αισθηματική  Κομεντί

Σκηνοθεσία: Michael Sucsy

Πρωταγωνιστούν: Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill, Scott Speedman, Jessica Lange, Jessica McNamee, Wendy Crewson.

Υπόθεση: Η Πέιτζ (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς) και ο Λίο (Τσάνινγκ Τάτουμ) είναι ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι που ζει ευτυχισμένα στο Σικάγο. Μετά όμως από ένα τροχαίο ατύχημα, η Πέιτζ χάνει ολοκληρωτικά την πρόσφατη μνήμη της που περιλαμβάνει την περίοδο της κοινής τους ζωής: όταν συνέρχεται από το κώμα, δεν αναγνωρίζει καθόλου τον άντρα της. Η Πέιτζ σκέφτεται και συμπεριφέρεται ακριβώς όπως τότε που ήταν φοιτήτρια νομικής, πριν από πέντε χρόνια, προτού γνωρίσει τον Λίο και αποφασίσει να γίνει καλλιτέχνης. Και, το κυριότερο, δεν αναγνωρίζει καθόλου την τωρινή της ζωή. Δεν καταλαβαίνει γιατί έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της ούτε γιατί εγκατέλειψε μια πολλά υποσχόμενη δικηγορική καριέρα, της λείπει η συντηρητική της γκαρνταρόμπα,  κι επίσης πιστεύει ότι είναι ακόμα αρραβωνιασμένη με το γοητευτικό επιχειρηματία Τζέρεμι – ο οποίος τη διεκδικεί. Ο Λίο παρ’ όλα αυτά δεν θα το βάλει εύκολα κάτω: θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Πέιτζ, σα να γνωρίζονταν από την αρχή.

Βασισμένη στην αληθινή και συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού από το Νιου Μέξικο η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο στον κινηματογράφο του δημιουργού της πολυβραβευμένης τηλεταινίας «Αληθινή Πολυτέλεια» Μάικλ Σάκσι που γιορτάζει μάλιστα τα γενέθλια του ανήμερα του ρομαντικού ‘Αγιου. Η καλύτερη ρομαντική συντροφιά για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου που φέτος δεν συμπίπτει και με την καλύτερη περίοδο για την πολύπαθη χώρα μας. Εμπρός όμως κορίτσια, τον καλό σας, τα σοκολατάκια σας και γραμμή για τον Τσάνινγκ.

Διανομή: Audio Visual

Στις αίθουσες από 14.02.12.