VEGAS vs MEΛΙSSES

Στις πρόβες του συναρπαστικού Red Bull Soundclash, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, πήραμε μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί στη μεγάλη μουσική μάχη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Red Bull Soundclash στο Κτίριο 56 του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού!


Το απόγευμα της Τρίτης, τα δύο συγκροτήματα VEGAS και MEΛΙSSES πραγματοποίησαν την πρόβα generale “κεκλεισμένων των θυρών”, εντυπωσιάζοντας με την ενέργεια τους. Τα 2 stages της μονομαχίας έχουν στηθεί το ένα απέναντι στο άλλο και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους “μονομάχους τους” για ένα ανατρεπτικό battle που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Πρωτότυπες διασκευές και μοναδικές συνεργασίες που δεν αποκαλύφθηκαν θα κλέψουν την παράσταση.


Την προσοχή μας όμως τράβηξε η παρουσία της εκρηκτικής Έλενας Παπαρίζου, η οποία βρέθηκε στις πρόβες εξάπτοντας την περιέργεια και την αγωνία μας για το αν θα έχει κάποιο ρόλο έκπληξη στη βραδιά. Στην πρόβα συναντήσαμε επίσης και το Νίκο Βουρλιώτη που θα εμφανιστεί σε ρόλο παρουσιαστή - διαιτητή, μαζί με τον
DJ Rico οι οποίοι προετοιμάζονται με ενθουσιασμό για τη μεγαλύτερη μουσική αναμέτρηση της χρονιάς.


 

Ο νικητής θα κριθεί από το κοινό το οποίο θα δίνει βαθμούς ζητωκραυγάζοντας στον κάθε γύρο! Και κρίνοντας από τα vibes που μας διαπερνούσαν από τους VEGAS και τις MEΛΙSSES στις πρόβες, οι fans θα φωνάξουν πολύ δυνατά!!!

 

Είσοδος Ελεύθερη

 

Get Ready!!!