Rising Stars - Jakob Koranyi & Llama

Ένας σολίστ... κλασικού προσανατολισμού και ένα ντούο με έθνικ και τζαζ τάσεις θα μοιραστούν τη σκηνή της Αίθουσας Δημήτρης Μητρόπουλος την Τετάρτη 14 Μαρτίου (ώρα: 20.30). Ο λόγος για τον Σουηδό βιολοντσελίστα Γιάκομπ Κοράνυ και για το μουσικό σχήμα Γιάμα που απαρτίζεται από την Ισπανίδα τραγουδίστρια Σίλβια Πέρεθ Κρουθ και από τον Ισραηλινό Ραβίντ Γκόλντσμιντ (κρουστά). Ο Γιάκομπ Κοράνυ θα ερμηνεύσει έργα Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Έσα-Πέκκα Σάλονεν και Ζολτάν Κοντάυ, ενώ οι Γιάμα θα παρουσιάσουν αυτοσχεδιασμούς πάνω σε μελωδίες φλαμένκο, φάντο, τζαζ και φολκ.

Η εμφάνιση των τριών καλλιτεχνών εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τής Σειράς Rising Stars («Ανατέλλοντες Αστέρες»), η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κέντρων Συμφωνικής Μουσικής (ECHO), ενός δικτύου διεθνών συνεργασιών μεταξύ γνωστών ευρωπαϊκών αιθουσών μουσικής, το οποίο στοχεύει στην προώθηση των πολιτιστικών ανταλλαγών, στην ανάδειξη και διάδοση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και στην προβολή ανερχόμενων νέων ερμηνευτών ή μικρών σχημάτων από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α.

Οι τιμές εισιτηρίων για τo ρεσιτάλ βιολοντσέλου του Γιάκομπ Κοράνυ και του μουσικού σχήματος Γιάμα είναι €12,00 και 20,00.

Ειδικές τιμές προβλέπονται για φοιτητές, νέους, ανέργους και Α.Μ.Ε.Α. (5 €), καθώς και για άτομα άνω των 65 ετών και πολυτέκνους (8,00 €).

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

Τηλ.Εισιτηρίων: 210 7282333

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7282000