NYXI∙NYXI Beauty Lounge

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων, NYXINYXI Beauty Lounge, αποτελεί μοναδικό προορισμό ομορφιάς και χαλάρωσης για κάθε γυναίκα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Άννα Αλμπάνη ιδρυτής του NYXINYXI, με πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει καταφέρει να συνδέσει το brand name με τις πλέον πρωτοποριακές τάσεις  και ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης για γυναίκες και άνδρες. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο σύγχρονο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον των NYXINYXI Beauty Lounge αποτελούν ένα συνδυασμό χαλάρωσης και φροντίδας από την κορυφαία ομάδα beauty experts.

Τα NYXINYXI Beauty Lounge, φιλοξενούν όλες τις τάσεις στο χώρο του grooming και της περιποίησης νυχιών, διαθέτουν αποκλειστικά επαγγελματικά προϊόντα όπως τα βερνίκια Jessica-Los Angeles και από το 1997 πρωτοπορούν και παρέχουν καινοτόμες υπηρεσίες όπως το μόνιμο μακιγιάζ, το airbrush tanning, το μόνιμο μανικιούρ και τεχνικές όπως το GELeration, που μπορεί κανείς να ανακαλύψει και στο on line shop των NYXINYXI Beauty Lounge.

Η Άννα Αλμπάνη και η ομάδα της εξελίσσονται διαρκώς και δημιουργούν ξεχωριστές ιδέες για τους πελάτες των NYXINYXI. Η επιτυχία, η εξειδίκευση και η εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών οδήγησαν στην ίδρυση της σχολής NYXINYXI Νail Academy, που ιδρύθηκε επίσης το 1997. Πλέον η ομάδα του  NYXINYXI με επικεφαλής την Άννα Αλμπάνη επιμελείται πολύ συχνά fashion shows κορυφαίων ξένων και Ελλήνων σχεδιαστών όπως ο Tom Ford, ο Δημήτρης Πέτρου, οι Deux Hommes, ενώ στο Madwalk 2012, επιμελήθηκε τα νύχια όλων των μοντέλων των shows και των τραγουδιστριών που συμμετείχαν σε αυτό, όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα και η Νατάσα Θεοδωρίδου, εφαρμόζοντας ιδιαίτερες τεχνικές που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Στα καταστήματα NYXINYXI Beauty Lounge του Συντάγματος και της Νέας Ερυθραίας εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται, λειτουργεί και η  σχολή του NYXINYXI Νail Academy που εκπαιδεύει άρτια, φιλόδοξους nail & make up artists με τον opinion leader στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ, Μάνο Βυνιχάκη, να προσφέρει τις γνώσεις του.

Η Άννα Αλμπάνη ως αναγνωρισμένη guru στον χώρο της ομορφιάς μοιράζεται πολύτιμες συμβουλές και δημιουργικές ιδέες σε τηλεοπτικές εκπομπές, περιοδικά και sites, με εξαιρετική ανταπόκριση από το κοινό. Η επιχείρησή της είναι μέλος της AME (Association of Make-up Artists Europe).

Επισκεφθείτε τα καταστήματα NYXINYXI Beauty Lounge και ανανεωθείτε με μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς από τους κορυφαίους beauty experts, στις καλύτερες τιμές!


NYXI-NYXI

Γραφεία: Σεβδικίου 28, Ν. Ερυθραία

Τηλ: +30 210 6252704

Φάξ: 2106252705

Email: [email protected]