Notos Cafe - Restaurant

Ένας all day χώρος στη Βούλα, ιδανικό σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες. Δίπλα στη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον café σας ή ένα γεύμα στο εστιατόριο του Notos. Το ξύλο κυριαρχεί στη διακόσμηση του Notos, ενώ η άνεση και η φιλικότητα αποτελεί το σήμα κατατεθέν του.

Ο εξωτερικοί χώροι αποτελούν μια όαση δροσιάς για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, καθώς είναι κυριολεκτικά «πνιγμένοι» στο πράσινο και προσφέρουν μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Χώροι

Το Notos είναι η ιδανική επιλογή και για τις οικογένειες, χάρη στο μεγάλο παιδότοπο που διαθέτει.

Έτσι ενώ εσείς πίνετε τον café σας ή γεύεστε την κουζίνα του Notos, τα παιδιά σας παίζουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Ευρύχωρο parking σάς περιμένει στο Notos, διευκολύνοντας την πρόσβασή σας στον χώρο.

 

Υπηρεσίες

Το all day café restaurant Notos μπορεί να φιλοξενήσει ολιγάριθμες εκδηλώσεις ιδιωτών και εταιριών. Επικοινωνήστε μαζί μας να γνωρίσετε και να διαμορφώσουμε μαζί την πρόταση που σας ικανοποιεί. Το Notos προσφέρει επίσης ενδιαφέρουσες προτάσεις και για τη διασκέδαση των παιδιών, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση parties στον ειδικό χώρο που διαθέτει, και παρέχοντας ειδικά παιδικά menus.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά και οργανώστε μια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη στους μικρούς μας φίλους.


Χωρητικότητα εσωτερικού χώρου: 148 άτομακαθιστά
Χωρητικότητα εξωτερικού χώρου: 900 άτομα καθιστά
Parking: Διαθέσιμο
Ωράριο: 9:00 – 2:00

Επικοινωνία

Για κρατήσεις
Notos - Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 4, Βούλα
Τηλέφωνο: 210 8993702-3

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία
Όμιλος Βλάση Σταθοκωστόπουλου
Λ. Βουλιαγμένης 53 | 2ος όροφος | Γλυφάδα 166 75
Τηλ 210-9603384, 210 9604883
e-mail: [email protected]