Femmina pret a porter 2012

Οι συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστες τις εξελίξεις, σε όλους τους τομείς της αγοράς.

Νέα δεδομένα ξεπροβάλλουν και νέες ανάγκες δημιουργούνται και στην εκθεσιακή αγορά που εξελίσσεται διαρκώς..

Σε αυτά τα νέα δεδομένα  καλείται να προσαρμοστεί και η Femmina που από αυτή τη σαιζόν μεταφέρεται στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Με τις τρέχουσες συνθήκες, η μεταφορά της Femmina στο METROPOLITAN EXPO αποτελεί μια επιλογή με γνώμονα το όφελος της έκθεσης και αναμφισβήτητα αποτελεί μια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ένα μέλλον για το οποίο καλούμαστε να λάβουμε δράση, να προετοιμαστούμε σωστά, υπεύθυνα και συλλογικά και πάντα με αισιοδοξία.

Τον Ιούνιο η Femmina θα παρουσιάσει συλλογές ελληνικών βιοτεχνιών και εισαγωγέων σε γυναικεία και ανδρική ένδυση, μπιζού και αξεσουάρ μόδας για την Φθινοπωρινή και Χειμερινή κολεξιόν 2012/13.

Βιοτέχνες και έμποροι στην πορεία της έκθεσης όλα αυτά τα χρόνια έχουν επισημάνει με την συμμετοχή τους την σημαντικότητα της έκθεσης και έχουν μετατρέψει την Femmina στο πιο σημαντικό ραντεβού για τον κλάδο της ένδυσης.



ATHENS METROPOLITAN EXPO A.E.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος»
190 19, Τ. Θ. 800 72, Σπάτα
T: +30 210 3542900 F. 210 3542910
E: [email protected]