Fa Meg Pa, Far Faen! (Turn Me On, Goddammit!) – Άναψέ με !

Παραγωγή: Νορβηγία – 2011

Διάρκεια: 76 λεπτά

Είδος: Ερωτική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Jannicke Systad Jacobsen

Πρωταγωνιστούν: Helene Bergsholm, Malin Bjorhovde, Matias Myren,Henriette Steenstrup, Beate Stofring, Lars Nordtveit Listau.

Υπόθεση: Η Άλμα είναι δεκαπέντε χρόνων και ζει σε μια ασήμαντη κωμόπολη, χαμένη στα φιόρδ της Νορβηγίας. Είναι ερωτευμένη με τον Άρτουρ, τον ωραίο του σχολείου και το μόνο που θέλει, είναι να κάνει σεξ, σεξ, σεξ. Περνάει ατέλειωτες ώρες τηλεφωνώντας σε ροζ γραμμές και φέρνοντας τη μητέρα της σε απελπισία. Κυρίως όμως χάνεται σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις, που πολλές φορές δυσκολεύεται να διαχωρίσει από την πραγματικότητα. Όταν μια συνάντηση με τον Άρτουρ καταλήγει σε παρεξήγηση, η Άλμα γίνεται ο περίγελως του σχολείου της και οι φίλες της την εγκαταλείπουν. Τι θα κάνει η Άλμα στη ζωή της;

Η 37χρονη ντοκιμαντερίστρια Γιάνικε Σίσταντ Γιάκομπσεν γράφει και σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία μυθοπλασίας που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της βραβευμένης νορβηγίδας συγγραφέως Όλαουγκ Νίλσεν. Με βραβεία σεναρίου στο Tribeca Film Festival και καλύτερου σκηνοθετικού ντεμπούτου στο φεστιβάλ της Ρώμης, το “Άναψέ με“ παρακολουθεί την σεξουαλική αφύπνιση της 15χρονης αιθέριας Άλμα, η οποία παραπαίει ανάμεσα στη βαρετή πραγματικότητα της μικρής της πόλης και στις ερωτικές φαντασιώσεις με το ωραιότερο αγόρι του σχολείου.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 15.04.12.